Tuesday, August 17, 2010

Roti Tuna Sandwich Lagiiiii..

Roti Tuna Sandwich lagiiii, pun untuk bekal abanglong n Najwa naik bas balik ke Arau, buat sahur dlm bas...heheee....memang marbelesss roti ni tauuu, diakui oleh anak2 n suami tersayang..hahaa...baik lah u all cuba...kalau x lalu nak makan nasi, makan roti nih...mmg mengenyangkan...betul ni...tarak tipu punya, kalau x caya tanya Mat Gebu..dia pun dah 2x buat dah dalam jarak seminggu gitu...kan Mat kan...Aiman tibai 2 ketuii masa berbuka...Akak pun berbuka n bersahur dengan roti ni jek...tersangat okayyy! hehee...Tengok resepi kat Sini la yeaa...

kali ni guna bekas kecik sikit dari sebelumnya...lg comel la kan...hehe

5 comments:

ila haron said...
This comment has been removed by the author.
eliyaezlinalias said...

alahai...berseleranya...

MamaFaMi said...

Kenanglah daku bila makan roti mu itewwww

Kerull said...

salam K.Ummi...comel dan nampak sedap bun ni..hu hu bila lah lih try resepi2 cenggini..sbb saya ni terlebih rajin hik hik hik

hj said...

btoi tu kak ummi. saya pun dah try last weekend. mmg sedap.. tp kelakarlah..masa uli buat roll tu, terlebih besor... jdnya x comei la nk letak dlm paper cup tu.. besor amat.. next time dah tau nak buat cam mana...