Tuesday, January 25, 2011

Bila Ben Ashaari Beraksi Di RAPI

Tu diaaaa, dah keluar daaahhh.....Sape tak kenal, pi jenguk kat Sini, sama ke tak, serupa ke tak orangnya dengan yang tertera kat atas nih.... Itulah dia, Ben Ashaari....blogger yg sedang melaatoppsss! Ha, petang ni balik kerja baru nak belai-belai ikan, bermesra dengan bawang segala...dapat berita yang ditunggu-tunggu nih...hehee... Tahniah kepada Ben yang telah mula meletopsss di pasaran nampaknya, ,majalah RAPI keluaran 1 Februari telah berada di pasaran sekarang, cuma x sampai lg kat area akak nih! So akak cilok gambar ni dari dapur Mat, xpa la Ben eh, halalkan ok....jangan keluar kat pasaran gelap dah laaa...buat isterinya Puan Azila, terimalah Ben Ashaari seadanya...ekekeke....

Tahniah sekali lg Ben!!! Semoga berbahgia dan gembira selalu...hehe

13 comments:

Mat Gebu said...

Syabass..ben...tunggu kak ummi pulak muncul nanti dalam majalah apa kak..kalau ben RAPI...akak pulak RATA..hahahaha

Aiydalela said...

WAH! en ben :)

Anitafasha said...

Semakin melatoppss la nanti ni? hehehe

gaung said...

haishhhh jeles ni..hehe tahniah mr ben

ENTRY TERBARU: Trafik 300 ke bawah? Meh join ni...

LinRosly said...

Assalamualaikum....
Tahniah!!

Pembawa_Wacana said...

Tahniah jugak..... ^^

Mama Gee said...

Amboi.....Cik Abang Ben tu dah famous eh! Tahniah lah ye!

BEN ASHAARI said...

terima kasih kak ummi ... hehhe.. gossip lagi yuk.. hahaha

Mat Gebu said...

Kak, esok sambung gossip kesah ben..yang "toooot" tu eks..pstt dediam, rahsia kita berdua..wahhh skandall!!...

Ummi said...

Mat Gebu -
Hahaha...set!! Yup, rahsia *toooottt*...hahahahhaa...fengsaannn!

cek chun said...

molotup nih :D

Syafiq Rosli said...

tggu sis pulak..hee

LugieAmir said...

kak ummi saya pon dah beli semalam..mmg tiap bulan tak pernah miss rapi..best..tapi bulan ni special pulak sebab ada si BEN ekekeke