Tuesday, January 25, 2011

Tahukan Anda Tentang Ini, Ini dan Ini??

Assalamualaikum buat semua pengunjung yang akak sayangi...Malam ni akak sajalah nak war-warkan kot-kot ada lagi newbie masak2 ke, yang belum mengetahui tentang wujudnya pelbagai saluran seperti Dapur Tanpa Sempadan - DTS untuk kita mengeratkan silaturrahim selain di blog masing-masing. Anda boleh klik di Sini dan jika berminat sertainya....diasaskan oleh pemuda Sedenak yang sentiasa jadi igauan ramai...kalau 3 hari dia tak letak apa2 posting tanpa notis awal kepada kita...anda boleh la buat ucapan kerisauan anda atau apa2 yang patut...kan, kan...keji ke, eh ni betul ni...tepuk dahi, tanyalah hati...hehe..Terima kasih kepada Mat Gebu kerana melantik akak sebagai salah seorang Admin, tp biasalah, bz jugak xdan nak jenguk hari-hari laaa...hehee


Ha, yang ni pulak, kalau tak kenal cop mohor merah ala-ala donut nih...hahahaa...mmg bahaya...sebabnya itu menunjukkan anda semua ketinggalan daaaaah....hehee...Pemilik Kelab Blogger dan Kelab Masakan jugak iaitu Ben Ashaari yang sedang meletup-letups di pasaran dek kerana keRAPIannya berblog dan mencurah segala cerita untuk dikongsi dan mengumpulkan rakan-rakan blogger termasuk jugak himpunan resepi masakan untuk geng2 masak ataupun yang yg suka makan jek, hehee...
Dan yang ini....terbaru dan terhangat di pasaran, Sahabat Blogger....Kalau masuk sini, boleh lupa tujuan asal on komputer/laptop....kalau nak sidai kain ke, kain boleh kering dlm bakul camtu jek..kalau masak kari, alamat kari hangus kat dapur...hahaha...Memang sungguh asyik dibuatnya bila melayan sahabat-sahabat blogger yang bersimpang-siur di sini....So, selamat menjalin ukhwah, berkongsi ilmu dan mencurah perasaan (yg patut-patut laa) kat sini okay... Terima kasih kepada yang berusaha keras untuk merapatkan silaturrahim kita, moga Allah berikan ganjaran atas kebaikan anda semua....

So, kepada yang belum mengenali, boleh la menyertai dan menghangatkan suasana di ketiga-tiga link tersebut...insyaAllah yang baik kita kongsi sama dan jadikan panduan, yang kurang baik, kita jauhkan dan jadikan sempadan...

7 comments:

Citarasa Rinduan said...

selamat malam kak ummi
wah....heheheheh

ayu dah lama join tau...mmg happening dgn idea2 geng blogger...thanks

Nieza said...

tq for sharing kak...btw..dah join dah pun...:)

Mat Gebu said...

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..terharu...nak nangess laaa...terima kasih kak ummi...we love u all...wahh pitamm..

Ummi said...

Ayu -
Baguslah kalau dah join..meriah sakan la kan..

Nieza -
Kita sama2 sharing n caring too...hehe

Mat -
Ko nak pitam jgn kat sini, x kuasa nak angkat...pi pitam kat sofa gebuss ko tuh..hehe...love u all too...ahakss!

anymz said...

dah join dah ummi.

suffer8zine said...

gath sahabat blogger jgn lupa dtg okess

Terkini : Fakta Menarik Tentang Perempuan

~Norul Mas Hana ~ said...

wahh..best nih.. =) thanks kak ummi