Saturday, January 8, 2011

2000 Followers, You're Much Appreciated!!

2000 FOLLOWERS..?? Setelah 3 tahun, sungguh tak pernah diduga walaupun tidak sehebat mana dapur Home Sweet Home akak nih duk merangkak dan bertatih pada awalnya dan sekadar berblogging sampingan memandangkan waktu lebih banyak di pejabat dari di rumah... Maklum kita bloggers masak-masak ni ada banyak step yang perlu dilalui untuk membolehkan satu-satu entry tu dikeluarkan. Nak kena masak dulu, amik gambar, pilih2 gambar, edit sikit, tulis resepi (*kalau copy-paste resepi tu senang sikit la kerja), then baru leh publish kan...Tu semua mmg amat terhad untuk akak, mmg saja semangat jek kuat nih! Wpun ada masa x terdaya....kalau nak membaca pun, masa nak tdo je laa wat ubat pejamkan mata...hehe....Jutaan terima kasih dan setinggi penghargaan kepada semua pengikut/pengunjung dan teman setia yang sudi dan sering menjenguk dan mengikuti perkembangan blog akak nih! Rasa sayu ada, rasa teruja pun ada....terasa diri ini amat dihargai dan kadang2 kawan-kawan bloggers jadi tempat mengadu untuk sesetengah hal yang boleh dikongsi rasa, selain berkongsi resepi...

Semalam setelah balik dari hospital, duk berkemas sikit2 dulu rumah yang dah 3 4 hari x berkemas lantaran menemani Aiman yang dimasukkan ke wad. Pastu saja la on9 kejap, dan tengok2 kat Followers tu dah mencapai 2000 orang dan sempatlah akak snipping jumlah tu, walaupun hari ni dah melebihi....Tengahari ni baru berkesempatan nak letak entry. Kepada Nonie yang menjadi follower ke 2000, terima kasih menjadi penggenap nombor...jugak kepada semua pun, terima kasih, terima kasiiiihhh...Kalian semua menjadi pembakar semangat untuk akak terus berblogging walaupun ada masanya entry agak slow, ada kala agak pantas...Semoga silaturrahim kita akan bertaut kukuh mengenai ruangan alam maya ini...insyaAllah.

10 comments:

EDDIE YUSTIN said...

Taniah kak...semakin ramai followers

||aLeaSaRa|| said...

tahniah ye,jgn jemu2 kgsikan resipi yg best tau!

K.Nor said...

tahniah ummi! nor baru cecah 1000 dia dah masuk 2000! bila la dpt kejar nih.. jgn laju sgt ya.. dah tak terkejar nih.. hehe

AZLITA AZIZ said...

tahniah kak.... (@-)

Yatie said...

Salam Kak Ummi,
Tahniah utk akak dan Home Sweet Home...moga terus menyumbang dan berkongsi petua dan resepi2 yg best...Yatie tumpang genbira juga....

Siti Indrawati said...

Salam kak ummi..tahniah!semoga usaha2 berkongsi ilmu masakan dan info2 dpt diteruskan..hanya ALLAH yg akan membalasnya,AMIN..

mama ju, said...

Aslkm Ummi

Tahniah, Blog ummi memang mama tunggu N3 darinya.
Moga bahagia Ummi. Amin.

Deliah's Deli said...

salam kak...tahniah!!

Mat Gebu said...

Tahniah kak ummi...

Jay said...

CONGRATS UMMI...KEEP ROCKING...WISHING YOU ALL THE VERY BEST...:)
Tasty appetite