Sunday, February 28, 2010

Easy Peasy Cheese Toast

Easy Peasy Cheese Toast...fullamakkk!! Dengar nama komain lagik...glaaammm gitewww..hehee.. walhal roti kosong bakar dengan slice cheese or mozarella cheese jek, tabur le dry parsley then bakar, then makan la dengan telor separuh masak....tp mmg best...kalau x cukup kenyang, tibai lak mashed potato with mushroom gravy tu haa...Walaupun simple dan senang je, tapi bila banyak2 fikir nak masak apa tuk bekfes, jarang2 terfikir nak wat camni kan...so layan la yaaa..hb dan anak2 cukup suka, Aiman siap pesan suh wat ni utk bekal dia nnt..hehe...Idea akak colek dari Sini lagikk...pastu pandai2 la akak adjust...hehe..Anyway, thanks to Zu...



Alohaaaaa....best kalau kapit telor ni dgn roti tuh!

Ingredients:-
  • 4 slices white bread
  • butter/margerine
  • shredded cheese (*i used both mozarella n slice cheese)
  • parsley flakes

Method:-

  1. Spread butter/margerine on the bread.
  2. Sprinkle shredded cheese and topped with parsley flakes.
  3. Toast it in the oven toaster for about 4 - 5 minutes or till the top browns.
  4. Serve immediately.

3 comments:

♥LOVE2COOK♥ said...

Simple yet delicious! Nak jugak...hehehe ;)

ain said...

anak2 saya gtee suka toast ni!!!

Dayang said...

salam,dyg suka toast tu,lebih2 lg kaya sandwich,peanut butter sandwich ehhe