Friday, June 10, 2011

Kiriman Kek Marble Trio - Terima Kasih Mat!


Assalamualaikum.....cantik tak kek ni...cantik kan...mesti la cantik...tanya la sapa yang buat...haaa.... Mat Gebu yang terkenal dengan trademarknya..Kek Marble Trio kan..kan... Kek ni mmg sedap, kalau guna pulak mentega jenis SCS ke yang mahal2 gitu...dulu2 guna Golden Churn...tp sebab dah dikatakan x halal dan timbul was-was...so SCS pun x kurang sedapnya...Kek ni mmg sedap lagi jika dibiarkan semalaman..lebih moisstt! Itu kata tuan kek ni...

Akak pun penah buat dah kek ni dulu...mmg best...senang pun senang...So sapa nak resepi boleh click kat nama Mat kat atas tu or...tengok yg akak dah buat kat Sini..

Terima kasih kepada Mat yang sudi kirimkan kek enak banget nih..akak pun dah lama x buat...x puas makan...sedap pulak bila Mat tabur badam cincang kat atas tuh...best gebus lembut masuk tekak..hehehhee.. Mat, lenkali kirim besaauuu sikit eh..hahahaha...K, layan je la click2 akak ni...saja jek..suka2..hehe


Kalernya pun sungguh memikat kan....tengok terus nak makan...Mat kata dia guna kaler jenama Wilton...maahaaaii woiii, patutlah memukau mata...eks!

Okaayy layaan je la mata eh...akak pi KL...Ahad balik..selamat berhujung minggu semua...salam sayang dari akak...muaahhsssz!!

12 comments:

lina_pg said...

assalam kak ummi..tengok picas pun dah tau betapa sedapnya kek CMG tuh..

selamat berangkat ke kL kak ummi,semoga dipermudahkn segala..

Scarlett O'Hara said...

macam mana CMG boleh send kek tu sampai ke Kuantan?hantar ke JB tak boleh ke?

ijayuji said...

wah wah wahhhhhhh dpt buah tgn CMG sedapnyerrrr!!! santek kaler pepel! suke pepel :D

Mat Gebu said...

Kak, pesal jadi lawaa noo , jeles okeh...

mamanajmi said...

cantikknnya!!

bersama kak Es said...

baru tgk kek CMG kaler ni gak.. cantik!

Sis-Lin said...

ni yang jelesss ni....tp xpe..nsb kak ummi jauh kan..sian dia..kita dh selalu sangat makan menu CMG..kali ni bg kak ummi plk...hahahahaaaaaaaaaaa *ayat pujuk hati*..lalalalalala

cikmanggis said...

cantiknya kek ni:) Tahniah ummi sb followers dah mencecah ke 3 ribu lebih..tahniah:)

IdaSahman said...

Kak Ummi..knp cantik sgt dan nampak mcm sedap sgt huhu..nasb baik saye tak mengidam huhu..

Diana @ Melley Mey said...

cantiknyaa kek tu akak.. nmpk gebu sgt...

hana said...

matttttt... aku punyer mana?? mana? mana?? huwaaaaaaaaaaaa... wahai batu belah batu bertangkup telan lah daku! makanlah daku!

*terus meroyan blk kuantan! rasa nak blk johor balik! huh! hahahaha...

fantagiro comel said...

darilah pekan pegi kuantan singgah sebentar di rumah kak ummi.... hah!!!... nk wat per sggh c2....hehe nak ngecek kek cmg wink....