Tuesday, April 12, 2011

Selamat Hari Lahir Dan Semoga Sentiasa Disisi

Assalamualaikum....
UPDATE:

THANKS TO ALL MY BELOVED BLOGGER FRIENDS FOR THE BEST AND WARM WISHES TO MR RIMAU...HEHHEEE...NI PUN SEMPAT CIK ABG KITA MENCELAH KAT TENGAH2 COMMENT BOX TUH...

Anonymous yrhb said...

Terima kasih buat semua yg doakan untuk kesejahteraan saya sekeluaga. Tak lupa untuk mylebbit tersayang....I love U...

April 12, 2011 8:16 AM


TU YANG MAHAII TU..."MYLEBBIT"....HAHAHAHA...(*KEJI KAANNN...) ABANG RIMAU JANGAN CAKAU-CAKAU EH...HEHE


Jangan ada yang muntah lah eh...nak buat ucapan sikit buat suami tercinta sekejap nih....hehehee

Selamat Hari Lahir buat suami tercinta, tersayang, terkasih, termanja, terbaik, terhormat yang telah hadir dalam hidup Ummi....Syukur ke hadrat Allah swt. kerana telah memberikan Ummi seorang suami yang baik, memahami dan sanggup berkorban apa sahaja demi keluarga. Tiada ucapan panjang lebar yang dapat diucapkan...tiada lukisan seindahnya dapat digambarkan....hanya Dia yang mengerti apa yang tersirat di hati Ummi untuk abang selama ini.....Ummi doakan, semoga abang diberikan kesihatan tubuh badan yang baik selalu, moga bertambah-tambah sayang dan rasa kasih abang buat Ummi dan anak-anak kita hari demi hari, tahun demi tahun dan sehingga ke akhir hayat hendaknya....Moga kebahagiaan sentiasa bertandang hendaknya untuk kita sekeluarga....amiiinnn.

Tiada apa yang istimewa dapat disediakan dalam waktu yang amat terbatas ini...hanya kek yang abang kata sedap baunya petang tadi kan....dan hadiah yang tidak seberapa yang termampu Ummi berikan....bukannya selalu...tp lebih jugak kepada keperluan.....dah dhaif sangat tengok wallet abang tuh...Harap abang suka dengan hadiah yang x sepertinya dan selalunya ini....hehehehe...(*kali ni abang jgn cakap membazir ke apa ke eh..terima je laaa ok....bkn selalu pun...)

Waaaahh feeling abis akak ni kan....xpalah selalu melawak jek kan...cakap merapu jek...so sesekali mencurah isi hati untuk cik abang tersayang...xpa la kan...hehee.... Okay..korang jangan pelik la eh..ni mmg kak Ummi @ kak Rebit yang cintakan Abg Rimau sorang...wahahahhahaha... Thanks also to kngah yang mengingati heronya ini di Sini...hehe

yang bukan selalunya...dipaksa terima jugak akhirnya...hehehe

33 comments:

Citarasa Rinduan said...

happy birthday jua dari blog citarasa rinduan utk suami kak ummi..wah....
bestnya, walau kek sahaja yang kak buat..itu cukup mengharukan en suamimu....

semoga panjang usia abang rimau yer kak rabbit..

Kak Rose said...

happy birthday buat hubby ummi, semuga dipanjangkan usia, murah rezeki dah sihat selalu dan kasih sayang yg berpanjangan untuk seluruh keluarga....

Nieza said...

happy birthday buat suami kat Ummi semoga dimurahkan rezeki selalu dan dirahmati Allah selalu..amin.
p/s:nanti akak singgah umah ambil poskad yer..tq:)

Diana @ Melley Mey said...

Happy Birthday untuk suami akak ummi... Moga d pjgkan umur.. d sihatkan tubuh bdn.. d murahkan rezeki dan sentiasa d bwh lindungan Allah S.W.T... Amiin..

inahar ali said...

wow mmg feeling abiss..i loikkee!! hepi besday wat hubby ummi nan tercinta ye! moga sentiasa dirahmati oleh Nya..amin!

may said...

Happy Birthday pada suami kak ummi and all the best !

ilahjy said...

fuhh mmg romantika diamor la ummii ..seronok ilah baca... semoga semua doa ummi dimakbulkan..aminnn..

Jun said...

happy birthday Abg Nu..muga bahgia selalu..sihat selalu...tenang selalu...berjaya dunia akhirah...

MamaFaMi said...

AUMMMM... kata Bang Rimau....

Happy birthday buat hubby Ummi yang tercinta, tersayang, terkasih, termanja, terbaik, terhormat. Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik, diberkati kehidupan, dipermudahkan segala urusan dan senantiasa berada dalam peliharaan Allah SWT. Amin.

AZLITA AZIZ said...

Happy B'day tuk cik abg kak Ummi....
semoga ceria dan bahagia selalu hendaknyer... amin...

Mas said...

Happy Birthday buat suami kak Ummi, semoga dimurahkan lagi rezeki dan dirahmati Allah selalu.....
mas aminkan semua doa2 akak....

cantik menarik la kek tu..

missbby said...

ala sweetnya..selamat hari lahir juga buat suami kak ummi..semoga panjang umur dan berkekalan bahagia bersama hingga ke akhir hayat..AMIN.

Kak Sam said...

So suka.. semoga kak ummi n keluarga berbahagia selalu

yrhb said...

Terima kasih buat semua yg doakan untuk kesejahteraan saya sekeluaga. Tak lupa untuk mylebbit tersayang....I love U...

azila said...

selamat menyambut hari lahir utk suami k.ummi jgk..semoga kebahagian dan kesihatan sentiasa mengiringi kehidupan k.ummi dan suami:)

mama3A's said...

happy besday jugak... suka la kak ummi.. romantik gitu!! :)

K.Nor said...

mmg lomantik betul.. hehe

happy birthday buat suami ummi semoga diberikan kesihatan baik yg berpanjangan dan bahagia disisi keluarga yg tersayang..

anymz said...

waaaah..vely2 the lomantik one lah ummi..jaga2..nanti aiman kok beradik pulak..hehe

happy birth day buat suami ummi..semoga di panjangkan umur dan di murahkan rezeki dan di sehatkan tuboh badan dan bertambah2 iman ya.amiiiin..

Mak Qis said...

hepi bsday buat suami kak ummi..semoga kak ummi suami isteri dan keluarga berbahagia bersama hingga ke akhir hayat..

Ummi said...

THANKS TO ALL MY BELOVED BLOGGER FRIENDS FOR THE BEST AND WARM WISHES TO MR RIMAU...HEHHEEE...NI PUN SEMPAT CIK ABG KITA MENCELAH KAT TENGAH2 COMMENT BOX TUH...

Anonymous yrhb said...

Terima kasih buat semua yg doakan untuk kesejahteraan saya sekeluaga. Tak lupa untuk mylebbit tersayang....I love U...

April 12, 2011 8:16 AM

Tu yg mahaii tu..."mylebbit" tersayang...hahahhaha, abang jgn cakauuu eh...

Siti Indrawati said...

Assalam kak Ummi,Selamat hari lahir untuk suami akak,semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki,dilimpahkan nikmat kesihatan yg baik,AMIN..

Amalblogbiz said...

Amimmmm... moga berbahagia...
Happy B'day buat hubby kak Ummi.

Kmalpun tahun lepas hadiah wallet gak kat hubby..dah koyak rabak...nak guna jugak...

Yan said...

Sweet nya kata2.. saya tak berapa pandai lah.. nak belajar dgn akak lah..heee

selamat ulang taun buat beliau..

Yatie said...

Assalamualaikum K.Ummi,
Happy Birthday buat suami akak, moga di panjangkan usia, di murahkan rezeki, di berikan kesihatan yg baik dan semoga sentiasa dlm limpah rahmat Allah SWT selalu..Aminn.
= romantiklah akak lebbit dngn abng rimau...uwaaaa sorang manje sorang garang2 anje....cekau jngn tak cekau....lomantik sungguh...semoga kebahagiaan sentiasa mengiringi akak sekeluarga..

MamaFaMi said...

Hihihi...cutenya. Abang Rimau sporting abis!

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

Ayu said...

Happy Birthday buat Abang Rimau..
Semuga dipanjangkan umur murah rezeki dan diberkati allah dunia & akhirat..insyaallah..

lomantiknya kakak lebit beri ucapan..
so any candle light dinner ke malam ni?...mana tahu tahun depan aiman dapat adik lagi satu..kikiki..
sebab aiman tak kisahkan..
kak thanks for the wishes tu ya..sama bulan juga dgn abg rimau..aries juga

Nuridah said...

Assalamualaikum Ummi

Selamat Hari Jadi buat hubby Ummi, moga panjang usia,bertambah keimanan dan diberi kesihatan yang baik...insyaAllah.

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

hepi belated besday buat abang rimau akak tu yer... hehee.. tentu dia gembira sgt dgn ucapan, kek & hadiah dr kak ummi tu kan... baru teringat.. sy pun dah lama tak belikan mr. hb hadiah besday.. hehe.. selalu tu dok beli pun bila ada yg perlu sama lah mcm akak jugak.. hehe..

K.Nor said...

my lebbit! hahahahhaah.. cakau jgn tak cakau.. spt kata ayu.. aiman tak kisah.. hihihii

Kak Am (Flora Heights) said...

kira kek ni kek hentak ya ummi, itu pasallah mengancam kaler dia. ummi, wallet dhaif rupa x per janji dlm dia full jer..! heeeee...

Ezadlieza said...

salam k.ummie...ketinggalan ketapi lak nih...Selamat Hari Lahir buat abg cayang kak ummie yer....terbayang bayang kak ummie dok suap kek kat cik abang...uishhh bahagianya....

hana said...

ya ampunnn buk ummi... saya suda kelambeten utk mengucapkan besday buat abang Nu.. mudah2an pjg umur, murah rezeki, sihat2 selalu, sentiasa bahagia dengan mak rebit dan jugak anak2 tersayang.. cakau jgn tak cakau hakak rebit tuh bang... muekekekekekeke