Thursday, April 14, 2011

A Liltle Something Award Dari Kak Jee dan Kad Dari Finland

Terlebih dahulu terima kasih tak terhingga kepada Kak Jee yang baru Ummi jejaki di alam cyber ni kerana telah sudi memberikan award cantik hasil nukilan Unclepali.... Sungguh bertuah dapat mengenali Kak Jee di alam maya ini, walaupun telah lama mengenali Kak Jee suatu masa dulu yang sering muncul di kaca tv...hehehee.... Sungguh seronok membaca entry2 Kak Jee tak kiralah bab masak2, citer selebriti mahupun citer panazzzzz...hehehe..Maklumlah seorang wartawan yang sunnguh disegani kak Jee ni...so bila baca bait-bait citer dan ayatnya mmg seronok ralit jek...hehehe....Sorilah lambat sikit Ummi gantung award ni yea Kak Jee, bz ntah apa-apa pun tak tau laa...Thanks sekali lagi Kak Jee, muaaahhhh!

Dan yang ini pula dari Nieza yang berada di Finland sana, hadiah sempena 1st Anniversary Blog The Journey Begins.....Thanks Nieza sudi masuk dapur akak selalu dan seronok dapat mengenali Nieza dengan cerita-cerita dari seberang sana....Harap silaturrahim kita kekal selamanya...Thanks Nieza...

6 comments:

AdyBudika said...

nak gakkkkkkkkkkkkkkk

Jiji-Fify said...

alamak bestnya!!!! *jeles*

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
Cari hadiah best untuk yang tersayang?

Nieza said...

terima kasih kak Ummi sudi gantung poskad tu...seronok dapat kenal ngan kak Ummi dialam maya ni....blog kak ummi memang saya suka singgah dan wajib singgah...akak dh jadi sumber inspirasi saya dalam dunia msk2 ni...tqvm kak semoga perkenalan kita dirahmati Allah selalu..amin...:)

nOOrsha said...

waaah seronotnye dpt award..hehhe..kak masak pe arini nak tumpang mkn....tp sblum tu nah dye sekarung coklat.. cukup x? kalo x cukup nak amik due posen g beli coki2,,hehe

Uncle Lee said...

Hello Ummi, thats really nice of your friend.
You deserve it for being a real nice friend. You are something special too.
And I am glad I know you too.
Have a nice day, simpan satu lagu dalam hati.
Lee.

ps, Ummi, maybe one day you masak ikan ke udang masak asam pedas with nanas ke blimbing.
I really miss that!
Send me telegram if you do. Lee.

Yan said...

saya pun baru teringat nak publish. Masuk kat draft je..