Friday, April 1, 2011

23 Tahun Cinta Kita - Happy Anniversary Kanda Darling

UPDATE - TERIMA KASIH SEMUA ATAS UCAPAN DAN KAD



Yang atas ni...bermula dengan entry Ady Budika di FB...hahahaha..merapu2 lastnya..
apapun thanks semua...

Dari Nor @ Secubit Garam

Dan juga ucapan dari blogger dan kenalan di FB dan shoutbox akak tuh...tqqqq so much atas doa yang dihulurkan...amiiinnnn

Assalamualaikum to my Kanda Darling Hubby, Happy 23rd Anniversary!!! Alhamdulillah, syukur....Adinda doakan perkahwinan yang dibina akan tetap rukun damai, bahagia selalu, diberkati Allah swt di dunia dan di akhirat bersama putera-puteri kesayangan kita.....amiiiinnn...(*cewaaahhh...kita guna ayat bangsawan kali nih...hehee)

Terima kasih atas cinta dan kasih sayang yang semakin utuh yang semakin adinda rasakan....Terasa sangat-sangat bersyukur punyai suami yang cukup penyayang, penyabar dan berhemah dan begitu mengambil berat tentang apa jua yang adinda ini lakukan serta dalam melayani karenah adinda mu ini yang kadang-kadang sungguh "unsangkarable" kan..kan..hahahhaha... Dan paling best dan amat adinda mu ini hargai adalah sikap supporting dan supportive yang kanda tunjukkan selama adinda mu berblogging....terima kasih atas hadiah-hadiah periuk, belanga, gadget dsb.nya itu. Sudi menemani ke mana jua waima ke rumah sahabat2 blogger sekalipun...sungguh seronok bagai dikata...Biarpun hidup tidak diliputi kemewahan harta, namun kemewahan kasih sayang dan hidup rukun damai itulah mengatasi segalanya....alhamdulillah

Okaaay dah habis drama bangsawan daaahhh....To MamaFaMi dan Mat Gebu yang telah awal2 bg ucapan tahniah serta Ady Budika yang telah siapkan entry khas di Sini...tqqqqqqqqqq so much...Ady mmg kejiii tauuu..hahahhaha...segan kita tgk gambar tuh...

UPDATE: Gambar - credit to Ady Budika atas entry khas buat akak..hahaha
kejikan...gambar dr Ady ni kanda kan....hehhehe

36 comments:

AdyBudika said...

waahhhhhh..kad tak tahan...ahahahahah...

ain (sweet thots) said...

wah, wah ... kekanda ... raikan cinta ye hari ni? terus bahasa pon berubah dah ;P alhamdulillah ... adinda tumpang bahagia dgn kebahagiaan kekanda suami isteri. Semoga sentiasa dilimpahi rahmatNya!!

umi's cup cake said...

Tahniah dan Selamat Ulang Tahun Perkahwinan Kak Ummi..Semoga sentiasa diberkati Allah

~PENCHENTA~ said...

Congrats Ummi. Semoga boleh buat respi best2 lagi. Heheh. Amiin. :P

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

Tahniah kak Ummi.. semoga bahagia hingga ke syurga hendaknya...

p/s: kak ummi & kak nor sama2 sambut wedding anniversary yg ke 23 tahun... tarikh pun dah dekat2 je...

K.Nor said...

tahniah! happy 23rd anniversary! selang sehari jer kita kan.. hehe... semoga ikatan perkahwianan yg dibina semakin erat, semakin membuahkan kasih sayang yg tak bertepi.. bahagia hingga ke akhirat ya ummi :)

Ezadlieza said...

salam K.Ummie....Selamat Menyambut ulang tahun perkahwinan yg ke 23 tahun...uishhhh lama dah tu...semoga k.ummie akan terus dan terus berbahagia hendaknya disamping kekanda yg terchenta dan juga anak2 yg tersayang...pssstt sama ler dgn k.nor yer....pastu sesama masih maintan muda....

Sunah Mohammad said...

tahniah akak ummi~~ moga perkahwinan yang terbina sekian lama utuh hingga ke syurgaNya..ameen...

missbby said...

salam kak ummi, tahniah! dah 23 tahun rupanya..semoga ikatan terus berkekalan hingga ke akhirnya..AMIN.

eliza said...

appy anniversary;)

blu4sky said...

Assalamualaikum Kak Ummi,
my 1st time tinggalkan jejak kat sini..
Happy Anniversary to both of you..moga berbahagia dunia akhirat.. taniah!!!

Mama Nazhan said...

selamat ulangtahun perkahwinan kak ummi... semoga terus berbahagia selamanya...

izahdaut said...

kak ummii.. happy 23rd aniversary.. semoga kak ummi dah suami berbahgia hingga ke akhir hayat . semoga dikurniakan anak2 yang baik yg mendoakan kedua kak ummi dan suami. semoga doa doa kalian dimakbulkan Allah... semoga stay young n lovely couple. hehe.. celebrate kat mana kak ummi?honeymoon ke....

Kak Rose said...

Happy 23rd anniversary... muga bahagia berpanjangan bersama kanda tersayang dan putera puteri yg comel...

Anonymous said...

Sis..x cukup lengkap aaa..ce nyanyi ce nyanyi..lagu yang.. kandaaaa dindaaa...burung pun turut menyanyi..tawa..riang..dan cinta mula bersemi..La la la la la la la la...

aahhh sudah chek pulok yang dok nyanyi..hahaha..so anyway sis..Semoga perkahwinan mu lebih bermakna dari hari ke hari bersama kekanda ya! :)muahhhh!

-nabialishad

MamaFaMi said...

Awww... I like... ayat bangsawan! Ahaks....

Seorang Isteri @ Ibu Yg Kiub said...

Selamat Anniversary..buat kak ummie

ayu sleeping said...

HAPPY ANIVESERI,SEMOGA KEKAL BAHAGIA...

inaku79 said...

Tahniah K.Ummi. Happy Anniversary! Semoga K.Umi dan suami serta anak2 berbahagia dunia akhirat hendaknya. Amin.

Jai said...

hepi 23rd anniversary kak.... moga bahagia dunia akhirat... amin

YANA SHAIFUL said...

tahniah k.ummi..semoga k.umi, suami serta anak2 berbahagia dan sentiasa dilindungiNYA..

Rozita said...

tahniah kak... lama 23 tahun tu ... mesti sebab rahsia air tangan kak ummi tu..

TopsyTurvyMum said...

Tahniah Kak Ummi:)

Kena share resepi rahsia sampai 23 tahun bersama ni:)

Ayu said...

Assalam kak Ummi,
Happy Wedding Anniversary to Both of you!!..Waduh tak boleh tahan tengok gambar silhouette kat atas tu..romantik you..malam nanti candle light dinner lah ya kak..
tutup lampu rumah semua tau..macam hari tu save the earth day k..

Gambar yang kat bawah pulak..manja betul kakak rabit tu dengan bang rimau..alah2.lah terlentok2 aje kakak rabbit tu..bang rimau kejam mata aje ya...wakakakaka...

Semuga berbahagia, jodoh berpanjangan hingga ke akhir hayat..dan diberkati allah swt didunia & akhirat ..insyallah..

munna said...

tahniah kak ummi.... happy anniversary...

Sofea said...

Semalam k.nor..hari ni lak k.ummi..23 tahun berlalu, tentu meninggalkan kenangan pahit manis dlm hidup..semoga ikatan kasih k.ummi dan suami kekal abadi..Hepii annivesary :))

Diana @ Melley Mey said...

Assalamualaikum akak ummi...
Happy Anniversary buat akak ummi dan hubby... Moga sentiasa d berkati oleh Allah S.W.T serta bahagia dan berkekalan hingga ke akhir hayat... Amiin....

hazila said...

Happy Anniversary Kak Ummi. Moga berkekalan hingga ke akhirnya....

AziE said...

Selamat Menyambut Ulangtahun perkahwinan. Moga sentiasa dalam keberkatanNya.

Nieza said...

tahniah buat kak Ummi dan suami....happy 23rd wedding anniversary...tempoh yg begitu matang tu..tahniah kak.semoga kekal bahagia hingga ke akhir usia dan dirahmati Allah selalu..:)

Yatie said...

Assalamualaikum K.Ummi,
Syukur Alhamdulillah dan tahniah buat akak dan suami kerana sudah 23 thn hidup bersama....lama tu kak...moga kekal bahagia dan sentiasa di limpahi rahmat Allah SWT.
= tetiba Yatie teruja dan tak sabar nak jumpa akak ni..bilalah agaknya kita dpt bertentang mata ya...cantiklah kak gambar Rimau dan Rebbbit tu...garang2 tapi manjeeee...besttttt..

Yat Maria said...

Happy anniversary Kak Ummi..semoga berbahagia & dirahmati Allah..aminn

HaSue said...

Happy anniversary kak ummi..semoga berbahagia bersama kekanda sehingga ke syurga..lomantik lorr..hehe..

ehem2..hadiah apa kali ni kak?kalo gadget dapur tu sila2 laa buat tygn perdana..hihi

nba-Nur said...

Salam.. Happy Anniversary Kak Ummi.. Semoga akak kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. Amin.. :)

ilahjy said...

salam ummi maaf ilah terlewat beri ucapan..sebab semalam 1 april balik melaka seharian menguruskan tanah di JKR dan ADUN serkam melaka...
pagi ni baru leh buka tenet.. tahniah ummi ulang thn kawen yg ke 23 kita sama lah ummi sama dek nor kita.. cuma ilah bulan jun nanti.. anak2 kita pun seusia kan. ummi , nor dan ilah nanti kita gabung kita sambut sama2 leh tak? tapi jauh tuu kuantan tganu dan KL mana nak jumpa?? hahah...

hana said...

tahniah buat akak dan jugak abang Nu... awat tak habaq aritu..leh ronda2 jap carik adiah! hihihihi... muga terus berkekalan bahagia hingga ke akhir hayat kak.. ameennnnn...

gelak gulin2 tengok kad yg mat bagi tuh! kihkihkihkih....