Tuesday, July 28, 2009

Bingkisan

First of all, Ummi nak ucapkan terima kasih kepada Nor67 atas kesudian menghantar bingkisan khas ini. Bingkisan ni diterima oleh budak ofis semasa ketiadaan Ummi dan sampai ke tangan Ummi selepas balik dari KL last week, pastu bz sesangat minggu lepas sebelum balik pulak ke Temerloh...Ni baru sempat nak letak entry....Al kisahnya, tengok Nor buat Pai Tee hari tu..Ummi duk YM dengan Nor, dia tanya Ummi nak ke acuan tu..malu2 kucing pulak Ummi jawab...Pastu, Nor duk tanya lagi nak kirim apa2 lagi ke...tapi Nor dengan baik hatinya sudi membelikan acuan ni serta serunding ikan yang dikirim...Thank you so much Nor...baiknya hati dia, siap kirim keropok dan rempah ratus lagi...alahaaiiiiii, naik segan akak dibuatnya...Apapun, semoga silaturrahim tidak terputus di sini saja, ada jodoh ingin bertemu pula...muaahhhh..Tapi ntah bila la nak buat Pai Tee tu...

Rempah gulai kawah dan gulai nasi minyak...

keropok keping...dah luak separuh dah kena goreng kelmarin..

6 comments:

ICook4Fun said...

Ummi, how are you doing? Actually I wanted to buy the pie tie mold when I went home that day tapi tak dapat cari. I have to look for it again the next time I balik :)

Ummi said...

Gert -
Hai, I'm doing fine..thank you..Oh yea..next time balik you can look for it..let's shop n buy at Pasar Payang Kuala Terengganu, nak tak? :D

ain said...

bestnya dpt geng2 bloggers yg baik2 hati ni kan. sng nak minta tolong dan sentiasa sudi nak menolong!

psst...pas ni gtee ada n3 pai tee!! hehe

Suzi said...

seronoknya dapat bingkisan...
lepas ni dah blh buat pai tee.

nanti bila balik Trg saya nak borong semua acuan2 kat pasar kedai payang tu....

adianiez AIDA said...

kak, aida da beli lama acuan pai tee tu. tapi, tak buat-buat lagi.
hmmm...

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女