Sunday, July 19, 2009

Aktiviti & Ronda2 Dengan Aiman

Petang Selasa lepas akak ke K/Lumpur ikut hubby...Jam 9.30 mlm baru check-in di hotel lepas lepak jap rumah adik di Gombak, macam2 aksi Aiman ni haaa..akak n hb borak2 dengan adik yang ikut sekali..hehe
Keesokannya lepas hb keluar, tinggal akak dgn Aiman..after breakfast dia sempat posing n mandi pulak...ni kes nak pujuk sbb lps ni kena teman mak dia jalan2 hehee...kasi mandi puas2 dulu..

Ni lunch kami dua beranak...heehee...tiap kali dtg Sogo, akak mst tapau crispy popiah tuh..
Aiman ni, kita sibuk nak pilih baju dia..dia sibuk suh amik gambor dgn mende alah ni...ni kes sejak tengok Transformer la ni...ish ish...

Sempat jgk la sambar T-shirt n jeans Aiman, dah sale kan, kira ni baru layeee laaa...dia pulak sempat sambar tupperware transformer pulak daaaahhh....layaannn...Akak punya, rahsiaaaa...hehe

1 comment:

blogresipi said...

Wah..tupperware pun nak yg transformers jgk ker? kuat betol penangan robot neh... dasat kalau dah hero tuh. heheh