Tuesday, July 14, 2009

Urusan Rasmi Ke Luar Daerah...Byeee

Salam, disaat anda semua membaca entry ni, akak dah on the way ke ke Kuala Lumpur jam 3.00 petang tadi mengikut hubby berurusan rasmi pada 16 & 17 Julai nanti di Istana Negara....then Jumaat sambung cuti til end of this week sebab nak singgah kampung terus laa...Aiman pun kena mintak cuti lah ikut, xda orang nk jaga dia...Kot nanti ada yang bertanya ke mana menghilang pulak akak ni.... Saja lah, nak teman hubby...xda lah apa...sekadar menghargai jemputan, hehe...kalau dah diberi...kita terima je la...tak bawa apa2 perubahan/kesusahan pun...kan, kan... hehe

InsyaAllah next week, akak buka gas balik eh...Ada jugak geng blogger yang akak teringin nak jumpa...xtau la sempat ke tidak..hehee...Akak duk Quality Hotel sampai Khamis je..kalau xda kat hotel, harus dah merayap kat jalan TAR tu..Gulati's ke, Sogo ke...gi ke Pavillion ke..wakakaa..cuci2 mata, harap2 x cuci poket sekali laaa...urghhh! So u all, tengoklah apa2 yang ada bawah tudung saji tu eh..ha, tp lepas berkubang tu..kemas balik eh..CikPas byk tu..Bubbaiii...

2 comments:

ain said...

happy sopinnnnn!!!!

Kak Nora said...

Ya, Mega Sale....Jalan TAR here I come!!!