Saturday, May 30, 2009

Happy 18th Birthday Sweety ...

Hari ni 30 Mei adalah birthday ke 18 my daughter, Najiha Elyani (Kak De). Semoga Kak De sentiasa diberikan kejayaan dalam hidup di dunia dan akhirat. Tahun ni jugak bermulanya Kak De duduk berasingan dengan emak dan abah demi mencapai cita-cita...Apapun emak dan abah sentiasa mendoakan yang terbaik untuk Kak De dan belajarlah berdikari mulai saat melangkah ke alam kampus pula. Dan yang paling penting jangan abaikan solat serta banyak-banyakkanlah berusaha di samping bertawakal kepadaNya...

Kebetulan Kak De balik ke rumah setelah melalui Minggu Suai Kenal last week, emak mmg plan nk buatkan kek. So, hanya kek ini yang sempat dan mampu emak buatkan sebab emak memang x pandai deco kan, dan harap Kak De puas hati menikmatinya, salah satu tanda kasih dari emak...nanti potong kek eh..tayang kat orang luar sana....hehehee..Apapun ini kek strawberi yang diceduk dari dapur Uncle Mat Gebu lah Kak De..mesti sedap!!! Nanti kita sama-sama rasa eh..Say thanks to Uncle okayyyy for the very nice recipe...hehee..Duk bz je, dah petang baru sempat upload entry ni...sorry Kak De..

12 comments:

Mat Gebu said...

hepi besay ke 18...moga panjang usia, murah rezeki dan semua yg baik2 laaa....to kak ummie..moga sihat sejahtera dannn...pstt amacam hobi baru tuu, bila nak start merompak?...

ain said...

happy 18th bday kak de!!!auntie doakan kak de berjaya dgn cemerlang dlm pelajaran. dan juga akan mejadi anak kebanggaan ayah dn ibu!

sakurasa 2 said...

Happy bday buat Najiha Elyani moga sentisa diberkati Allah dari aunty sakura

blogresipi said...

Happy Birthday to Najiha... Belajar rajin2 ye :)
p/s: Anak2 Kak Umi dah besar2, tp Kak Umi maintain mude je..ape rahsia? :D

Aishah@Ariffin@Aqil said...

Happy Birthday Najiha...moga dipermudahkan dalam segala urasan di dunia dan di akhirat... dan jua sentiasa di dalam kerahmatan Illahi...amin

CT Delima said...

SELAMAT ULANG TAHUN KE 18 BUAT NAJIHA..semoga di berikan keberkataan dalam kehidupan dan menjadi anak yang soleha buat kedua ibubapa.Dan tercapai apa yang dihajati ya *wink*

emil @ mamamia said...

salam..happy belated birthday ya...najiha elyani...moga succes slalu...& bahagia wit your lovely family ..take care

Eiba said...

Happy belated besday yaa...Kak Dee..wish all ur dreams comes true..and all happy..Allah bless u 4ever...

zaza@mamaHanin said...

kak de @ Najiha..
Hepi belated burfday.. semuga success slalu.. and jangan nakal2 taw! be a good girl to ur mom and dad.. always love and doa for those who loves u out there...
to kak ummi and ur hubby.. semuga sehat2 sokmo.. Allah bless ur family alwez ya.. muahh to akak ku inih..

psst: sederhana ka kek akak wat tuh?? mcm kat kedai dah tu kak.. jimat RM50.. hehehe... nak satu for my burfday 20 mac tahun depan ekk... :))

sALLy said...

aslm.hapi belated besday to Najiha,maafla lmbt wish.lately bz dgn temphn&anak2 :D..apa2pun,Sally doakan segala2nya yg terbaik utk Najiha..btw,besday Sally 29/5/09 yg lalu hehe..kebetulan kan..

ummi said...

Salam...
Thanks on behalf to Mat, Ain, Sakura, Ijan, Aishah, CT Delima, Emil@Mamamia, Eiba, Zaza n Sally for all your birthday wishes to Najiha...Harap doa kalian akan mengiringi dan dimakbulkan oleh Allah swt. jua...amiinnn

MENGIDAMKAN WANITA SOLEHAH said...

mesti akak rasa bahagia kan, dpt buat kek sendiri utk anak2..hemm,tp saya langsung x de bakat nk buat kek..asyik x menjadi jer..