Monday, April 27, 2009

Kuih Bakar Ke Daerah Jerantut Pulak..

Jumaat baru ni Ummi sempatlah buat kuih bakar bijan ni 2 loyang untuk dibawa ke rumah kakak ipar sempena kenduri kahwin anaknya, sajalah xda apa nak bawak selain hadiah untuk pengantin kaannn..."salam kokot", "alam kokot"gak lee..hehe..Ummi sampai sana malam, check-in hotel dulu, then kitaorang pun siap2 ke majlis akad nikah pada malam tu..Kuih ni antara yg jadi hidangan untuk pekerja-pekerja yang memasak pada hari kenduri pagi Sabtu tu...Ummi suka dengan resepi Jo nih..ngam dengan tekak, lembut, lemak, x manis sangat dan best laahh..dah byk kali buat...sape2 x berkesempatan tengok resepi tu boleh klik kat Sini ya...

3 comments:

ain said...

ni antara fav kita org laki bini. boleh masuk list!

jus call me ida.. said...

cantiknyaaaaaaaa

geraugebang said...

Salam dari gerau. Bestnya tengok kuih mohih ni. Semua sedap. Aduh, perutnya berkerukkrak.