Thursday, July 10, 2008

Yum-Yum Blog Award


Semalam dapat email dari CMG suruh amik award lagi...syukur alhamdulillah..ada mata yang memerhati dan menghargai dapur Ummi ni....Yum-Yum Blog Award ni cam tuju tuk blog masakan yang semestinya sedap...tapi Ummi dengan rendah diri rasa tidak sepertinya..Namun kalau itu bagai dikata...hehe..Ummi terima seadanya..!! Ya lah, yang simple x semestinya x sedapkan..kalu dah bertungkus lumus memasak, tapi hasilnya pulak sempoi je kat tekak, x best lah kan..biar masak sempoi2 tapi hasilnya sedap kat tekak...hah! tu baru betul kan Mat...(*angguk kepala sendiri..hehe).

Terima kasih tidak terhingga atas ingatan dan perhatian Mat kat dapur akak ni..kira-kira layak la ya Mat?? Kepujian Kelas Atas x la kot...Kepujian Kelas Bawah gamaknyaa...jadilah dengan keadaan ku yang memang x kecukupan masa selalu..memang terhad masa memasak..tu pasai sempoi2 aje..kalu nk wat yang tough sikit, kena tunggu weekend laa..tu pun kalu x kemana...

Dengan rasa rendah dirinya akak menerima award ini dengan penuh guumbiraa, sukaaa, terujaaa..hehe..Dengan ini juga akak teringin nak pass award ni seterusnya kepada dapur yang memang "yum-yum" jugak walaupun yang lain x kurang hebatnya:-

(1) Noreen
Harap sudilah terima balasan award ni dari Ummi andai ada yang dahpun terima.

2 comments:

rinnchan said...

Salam Ummi..
Waahhh...honoured nya rasaaa....dapat award dari orang jauh lagi. Nanti Kakrinn frame elok2..gantung kat dapur Krinn ekk..tq daun keladi.

cikMilah said...

Terimakasih Ummi, eh kembang ni tau...dapat award dr Kuantan, Oh Kuantan....syahdunya...tempat jatuh lagi dikenang...inikan pulak tempat....:)))).CikMilah dah gantung dah!TQVM