Saturday, June 5, 2010

TERIMA KASIH 1000 KALI BUAT SEMUA PENGIKUT DAN PENGUNJUNG HOMESWEETHOME

INI ADALAH "STICKY MODE ENTRY" SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERBARU YEA...



Selamat sejahtera semua....di kesempatan ini akak ingin mengucapkan terima kasih 1000 kali kepada semua followers dan pengunjung tetap yang telah sudi memalitkan atau link blog akak sebagai teman di dunia cyber ini....Bermula hanya suka-suka untuk memeriahkan dunia cyber dan memilih masakan sebagai pencetus untuk berblog dan bertegur sapa dengan kalian semua sejak Oktober 2007....Walaupun akak seorang yang bekerja dan dengan waktu yang amat singkat, namun akak seronok berada bersama kalian samada kakak dan adik-adik semua...Lantas, semalam 2 Jun 2010, pada jam 11.12 malam tiba-tiba akak terperasan bahawa pengikut tetap (followers) Home Sweet Home telah mencapai ke angka 1000 yang mana sangat tidak terduga oleh akak dalam tempoh hampir 3 tahun ini...Begitu juga dengan jumlah trafik unik yang melintas di sini saban hari dan juga "viewers" yang sudi ke sini., rasanya boleh agak la kan....Untuk diri dan kemampuan masa yang ada, akak cukup bangga dengan jalinan ukhwah ini....Anda semua amat akak senangi dan seribu penghargaan terima kasih yang tidak terhingga buat anda semua...semoga kita boleh menjalin silaturrahim hingga ke alam nyata...Akak mohon maaf sekiranya ada yang tidak sempat akak buat kunjungan balas atas kesibukan di ofis membawa ke rumah jugak...alahaiii....InsyaAllah, di kesempatan lain akak cuba...harap x berkecil hati la yea..

Akhir kata, sekali lagi salam sayang dan tulus ikhlas dari akak dan dengan rendah hati ingin akak suarakan bahawa kehadiran kalian amat bermakna di Home Sweet Home...Akak doakan semuanya berada dalam lindungan Allah swt. selalu....semoga jalinan ukhwah ini kekal selamanya...

22 comments:

izahdaut said...

sama sama..hehehe..memang menjadi rujukan saya blog kak ummi ni

Ayu said...

Tahniah Kak ummi, on your 1000th followers!!...semuga blog akak ni menjadi lebih meriah dan tempat blog rujukan masak memasak dan more followers to come..

Syue Mustafa said...

Tahniah Kak Ummi.

Mamamya said...

tahniah kak ummi.....

ijayuji said...

Salam kak ummi! tahniahh!!! bolehlah tumbang lembu sekor pastu separuh hantar siam hihihi....

Sari Yusa Ibrahim said...

sama-sama Kak Ummi... 1000 tahniah juga untuk Kak Ummi..

p/s: nmpknya saya kena tunggu 3 tahn lagi utk dpt 1000 followers ni.. hehe

KAKTINY said...

terima kasih seribu... teringat ayat U.Lee... dia suka betul direct translate english ke malay.. hihihi...

tahniah kak... mmg suka singgah sini pon sbb nk CURIK idea nak masak apa utk jamu kt umah.. hahaha...

Ely Hasrul said...

akak kena buat gathering cm gini hihihihi

Watierman, rmanbkr said...

Salam Ummi...memang tabik spring dan tahniah buat ummi.....kita yang full time housewife pun tak sempat nak hadap lappy ni selalu2....memang kagum bangat dengan semangat Ummi...kita tumpang tempias kerajinan Ummi....& terima kasih atas huluran persahabatan & resepi yang dikongsikan.....Moga Ummi terus maju jaya dalam hidup....Amin!

Kak Rose said...

Tahniah 1000 x juga buat ummi... dari mula belajar berblog dan masak rumah ummi ni antara yg jadi rujukan... and hope more viewers n followers in years to come... congrats again.

Prime said...

Happy 1000th Follower kak! U are amazing!!! :D

hana said...

tahniah kakkk!! nanti tumbang kamben ke lembu ke kerbau ke anto ke jepang yerrr! tunggu nihhh!! kekekeke

azeefazfar said...

alaa so sweet..sebz2 akak pun sempat buat macam2..tahniah kak ummi..apa2pun akak salah sorang idola masak memasak saya..banyak sesangat lagi nak timba ilmu masak dari akak..saya harap akak halalkan saya guna resepi dari blog akak yerr :)timakasih

leen hussain said...

tahniah kak ummi.... tiada kata seindah bahasa...cuma tahniah 1000kali buat akak...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

akak..
ayu tumpang haapy gak nie..

ayu br 5 bulan dlm dunia blogger,,hope 1 hari mcm kak gak..

Mat Gebu said...

Tahniah kak ummi....waa, akak ada kena bayar nazar ke?..kaler kan kening jadi pepel ke?..hahahaha..apa2 pun blog akak mmg antara yg kerap saya lalu lintas, lagi2 lagu "Need You Now" nihh..ishh i likeee laaaa...

azian said...

kak ummi...
waahh...nanti boleh buat jamuan makan2 kat umah, panggil rakan2 blog yg lain...mcm umah cik mat gebu...hehehehe

inahar ali said...

salam ummii..tahniah ye!! memang blog ummi ni plg melotup & termantoppss!! tabik spring..toink..toink..toinkk!!

Suzi said...

tahniah kak ummi!!!.
terima kasih juga...sbb byk ilmu dan idea sy dpt dr blog ummi ni...

Uncle Lee said...

Hello Ummi, Wow! satu ribu lebeh! Well done, Ummi.
It is your warm thoughts, your humble self, your write from the heart and your wonderful and out of this World food recipes, as well your beautiful food display and presentations that makes friends and visitors drop by and connect with you.

And for me, its a real privilege to know a lady like you.
Ummi, you stay young, stay beautiful and jangan lupa tu chilli merah lipstick, Lee.

Izan Ishak said...

tahniah kak ummi!
mmg blog kak ummi jadi rujukan saya setiap masa...
~moga terus ceria dalam dunia blogging ye!

Hajah Zainab bt Abdullah said...

Salam Ummi,

Kak nab ucapkan setinggi2 tahniah kepada Ummi di atas pengkongsian Home Sweet Home dan mempunyai 1000 pengikut kini... Saban hari singgah jenguk2..dan kadangkala ambik resepi Ummi. Thanks.