Wednesday, January 21, 2009

Tag Dari Diyana

Ni nak menyiapkan tag dari Diyana yang duk di NZ sana..nanti lambat-lambat susah, Ummi takut terlupa lak..

Do you think you are hot??
Hah?? No, not really but sometimes i think..wahaha

Upload a pic of you
Here is a pic of me n my beloved ones!!
Why do u you like this picture?
I think you know why..Isn't it? This picture was taken last 2 years during Aidilfitri. Akak suka gambar ni, cantik tema kitaorang tahun tu, pink n maroon...at hubby's hometown...menghadap sungai laman rumah ni tau..Gambar ni jugak akak guna semasa mula2 create blog ni..Kalau x caya cuba scroll.. :D

When was the last time you eat pizza?
Haha...baru je lagi, last two weeks i think! Homemade pizza..hasil tangan Ummi laa..

The last song you listen to?
Aku dan Dirimu by Ari Lasso and BCL..kat blog akak tu laa..

What are you doing rite now beside doing this?
Oohh..tunggu kuih bakar masak dalam oven tuh! Hahaa..siap je japg, nak tdo laa..

What name you prefer besides yours?

Emmm..ntah laa..banyak kot..in fact, my mom pernah bagi nama Suriani kat Ummi...suka jugak nama tu..tapi my grandparents mintak sangat pulak letak nama sekarang ni sebab diaorang dulu peminat penyanyi Arab tu..hahaah!! Well, rasanya nama sekarang pun baik2 saja maknanya..

People to tagged?

Who is no. 1 ?
Dayang ni taukeh kek lapis sarawak. Kek2 lapis dia yang paling sedap Ummi penah rasa. Memang pure!!! I've met her already...very sincere person.

Who is no. 3?
Noreen - Ummi selalu chat dengan dia..kebetulan kami ada banyak hal yang nak diperkatakan..hahaa..pinggan mangkuk, kenalan dia yang Ummi kenal. Ummi suka explore dapur dia, banyak resepi canggih yang boleh diselongkar..hehe

Say something about no. 4.
Yatt - asal kenal dia di Dubai, now dah pindah ke Finland. Selalu sangat2 YM dengan Yatt ni, seorang isteri yang penyabar. Mula-mula masuk blog dia, Ummi dah terpikat kat gambar-gambar makanan yang dia ambil, cantikk...termasuk pinggan-mangkuk dia..(*haha..sah-sah Ummi ni tengah minat giler kat diningwares)

Who is no. 2?
Jun - A very special one who'd encouraged me to create this blog. Dulu-dulu suka sangat masuk blog dia..sekarang pun mesti jenguk, hari2. Dia memang tangkas di dapur...rajin keluarkan menu-menu baru..ish ish..x tercapai akal ku..Jun, Jun..Kalu jumpa, mesti dapat je buah tangan dari dia..Dia juga isteri kepada suami yang juga geng BUDIMAN (ex-ITM Pahang) sama Ummi.

Okayyyy Diyana???? Harap puas hati eh!!

1 comment:

Musliyana and family said...

orait..puas atilah...lengkap gitu jwpn ummi..mmg ummi nih suka pinggan mangkuk termasuk dalam isi pinggan tu sekali ekk..he..he.gurau jer ummi..anyway thanks siapkan asignmen ni...