Sunday, February 17, 2008

Triffle..With Various Flavour Base


Sebenarnya semalam ada jamuan sikit kat ofis, sendiri2 bawak, sendiri makan..hehe..so masing2 kena bawak jugak paling kurang 1 makanan...so ummi pn bz lak masak, ni je yang senang... buat 2 caserol..1 caserol besar bawak ke ofis, tuk rumah kena buat jugak, 1 caserol kecik sikit..anta sikit kat anak2 sedara malam tadi.
Resepi sama macam penah wat dulu...Cek kat title dessert tu ek..cuma kali ni ummi guna macam2 flavour swiss roll untuk base dia...pandan, cappucino, oren n coffee! Lagi sedap..

6 comments:

aNgRiAni said...

ermmm...sedapnyer triffle tu... nak try time wat time bestday hubby lah...yummmyy...

cikscarlet said...

nampak cantik dan sedap....nanti nak bawak ke skool kalo ade potluck..macih kak ummi for the receipe

MamaFaMi said...

Meriahnya triffle ummi ni!

Ummi said...

Angriani - oo..bila besday hubby tu? hehe..nnt dh buat, suapkan dia sekalik ek..hehe

cikscarlet - emmm what a nice name..hehe..salam kenal..aa amik la mana yg berkenan..sini simple n ez je..sesuai tuk org keje cam akak ni..

Mama - meriah? Dah tinggal sepotong dua je..triffle ni memang laku giler kat rmh ni..hehe..

Retno Prihadana said...

Ummi, segar sekali itu puding. Mau lah one slice :))

ummi said...

Retno..sayangnya udah licin..nnt kasi tau mau dtg..ummi wat lagi k..hehe..