Thursday, February 14, 2008

Surprise Gift From Prudential On Valentine's Day!!



Wah hari ni terkezuuut gak bila my family insurance agent came to my office and brought this 3 lovely n cute boxes...nice gift from Prudential...Actually last year I did fill in the form and took a life insurance for my 2 doters, Najwa n Najiha...after I paid for their education plan, so long..hehe!! Now dah besarkan..Harap2 bila dah kerja nanti, diaorang akan sambung je lah bayar...tapi untuk abang long n Aiman, for the time being hubby bayarkan under MAA...hehe..fair what!! Me?? Of course...., sapalah yang kaya nanti..hehe..
Aiman dulu2 lagi dah hentam chocolate tu...so cute..setiap chocolate tertulis nama bulan2 (from Jan - Dis) seperti dalam calendar. Ada sesiapa sana dapat jugak kot....senyap je makan chocolate sorang ek!!

6 comments:

Trisya's Mommy Sweet Home said...

Selalunyer Eisya Ni dok ngintai B akak ni...mencari resepi utk menawan perut suami & anak2... tang cokelat tu nyum...nyum Eisya ni hantu cokelat gak ni....

Cat Cat said...

Wah Kak Ummi,
Makan coklat tu sorang-sorang ya... Cute sangat coklat teddy bear tu... I nak cikit boleh..??? Hehehe

ummi said...

Hai trisya - amik le apa yang berkenan, blog akak ni simple je..tang cokelet tu...heheh sume leh naik hantu bila dh suka cokelet ek..hehe..

Cat - akak mkn seketul je cat..yg lain tu sume hb n kids yang bantaiii..still ada 1 kotak lg by now..hehe..leh amik..gmbo je le ek..

Jie said...

sayangnya nk telan cokelat mcm gitu...eeee...tomei

Andaliman said...

kak for me pleaseee :)))

Ummi said...

Jie - sayang nk telan, tp xkan nk pandang jek..hehe habis gak 2 kotak till now..hehe

Pepy, sure..come here..akak suapkan pun boleh.. =D