Thursday, July 22, 2010

Segmen Geledah Dapur Ramadhan - Terbaik Dari Ben Ashaari

"UNTUK ENTRY TERBARU, SILA SCROLL KE BAWAH YEA"


SEGMEN "GELEDAH DAPUR RAMADHAN"

Salam semua....Kali ini akak tertarik untuk mengwar-warkan projek terbaru dari Ben Ashaari sempena Ramadhan yang bakal menjelang nanti...Kepada semua bloggers masak-masak terutama yang baru menjinak-jinakkan diri di ruangan dapur anda, ayuh ramai-ramai join Segmen Geledah Dapur Ramadhan Bersama Ben Ashaari. Bila banyak dapur yang digeledah oleh Ben nnt, maka ramailah yang boleh mendapat maklumat melalui perkongsian bijak ini untuk menu masakan dan idea untuk juadah berbuka puasa bersama keluarga nanti di bulan Ramadhan nanti....Waaaahh x lama dah Ramadhan al-Mubarak akan menjelma, moga kita semua masih diberi kesempatan dan dipanjangkan umur untuk menyambut Ramadhan pada tahun ini...

Syaratnya tersangat mudah, tiada bayaran, tiada paksaan, hanya semudah 1, 2, 3 sahaja....jadi pastikan anda tidak lepaskan peluang untuk menaikkan rating traffik anda dengan bantuan ikhlas dari Ben Ashaari.....silakan lihat syarat-syaratnya di Sini....

Sebagai permulaan akak mulakan terus dengan projek ni eh:-
  1. Okaayy akak dah letak banner tuh....sebagaimana syarat oleh Ben Ashaari.
  2. Resepi Ramadhan - Kuih Lopes - Resepi ni akak dapat dari bonda akak laaa..sejak anak dara sunti lagi duk biasa tolong mak sediakan juadah ni untuk berbuka puasa....Kenapa?? Sampai sekarang dah jadi favourite family akak pulak...buat 2 3 kali setiap kali Ramadhan...lakuuuu...untuk resepi tu, sila lihat di Sini....
Okaayy ke Ben, betul ke cara akak nih...kalau salah tolong betulkan...hehee

4 comments:

Mat Gebu said...

SALAM KAK UMMI...
SAYA KAN TAK MO DI GELEDAH TAHUN NI, TAPI BEN DAH GELEDAHH KO..ERKK, SABAU JE BUDAK TU

Uncle Lee said...

Hi Ummi, very nice...music pun bagus dengar.
Ummi kalau senang datang pondok saya,
have a nice day, Lee.

mizwa said...

salam ummi..wah mcm menarik je segmen ben nie boley jgk dpt idea nk berbuka nnt...

Lelord said...

wahhh bestnya kuih lopes, adeh mana nak cari kelapa parut kat doha ni ek..ntah ade ke tak kelapa, setakat ni santan guna dlm tin jek :(