Tuesday, April 6, 2010

JOM TERJAH BEN ASHAARI

Ahaa...jangan pelik yaa...kali ni xda entry makanan, tapi entry suai kenal....saja nak memperkenalkan you all dengan pemilik blog BEN ASHAARI....Tengok gambar tu, amacam hensem tak dia? Hehee...sorry dah berpunya dah...Akak buat entry ni sebab nak menyahut cabaran Ben agar kita sama2 tolong menolong dalam menaikkan counter hits dan menceriakan blog seseorang yang masih baru ataupun orang lama seperti pendapat Ben camni dan camni. Ben jugak pernah buat write up dan bagi pendapatnya tentang Home Sweet Home ni jugak. Dengan cara ini akan membantu meter counter bergerak pantas menurut Ben...Akak pun setuju.
Akak pun mula kenal terjah Ben lepas adegan passing2 award Top Blogger baru2 nih..Mat suruh ambik kat blog dia, pastu Mat mentioned lak award tu dari Ben..so akak pun masuk rumah Ben, terang benderang oiii...ya laa, tuannya mcm x penah tidor kalau you all perasan entry dia...mmg malatopsss...penah baru ni sampai 17 entry sehari...ha, x ke giler kita dibuatnya..mana dan nak baca, x terkejor...ntah vitamin turbo mana la dia telan...x tau laa..Budak ni sepanjang masa duk jinjit lappy je kot...
Seorang pemuda yang sonok melontarkan idea-idea yang "membujur lalu, melintang patah" kat dalam kepala dia...apa2 yang melintas kat mata, terus turun ke jari dia menekan keypad lappy tu..gayanya mmg makan tdo dengan lappy kot budak Ben nih...ateee, kalu dah 17 entry sehari or sekurang2nya 10 atau 12 entry sehari...x ke haruuuu tu..hehe...Ben makan angin je ya Ben? hehe..Sebenarnya seronok berada di blog merah terang Ben nih...mata ngantuk bole terbuka luas kalau lepak sambil layan cerita dia...Banyak kebaikan buat sesi TERJAH ni, baca pulak pendapat Ben tentang Punca Blog Ben Meletoppsss!. Okaayyyy jom TERJAH BEN.....

6 comments:

cikmin said...

orangnya segak ye k.ummi...tapi sayang... :)

Mat Gebu said...

Salam kak ummi...
Hahaha, lepas ni berpinau leer mata dah Ben tu kak...cik min..ehem ehem bini ben tu ada black belt koo, jgn usik kang kena lipat!!...hahahaha

BEN ASHAARI said...

patut la pelik ..nape menderu orang masuk ... huhu...tqqq ummi .. nanti ben buat ek...

mat gebu ... terima kasih juaaa...

azila said...

hahhaha.....lawak dgn komen en.mat:)..kata jer ader black belt, tp xsampai ati lg nak lipat org,just patahkan jer..hahah..gurau jer..

btw..tq k.ummi...suka blog k.ummi ni, mcm en. mat gak...gedung resepi sy hari2..tq for sharing..

BEN ASHAARI said...

macam ku kenal je azila tu ?? tapi siapa yer ?

Nor Hayati Ramlan said...

Hah3..dia sudah dtng noo...betullah, walauapa pun akak pun terhutang budi dngn Ben ni...bnyk membantu dlm berblog....kerana keikhlasannya membantu sesama rakan berblog, kini kita nmpk hasilnya...Ben Ashaari makin di kenali, sebaris dngn otai2 sedia ada seperti Mat Gebu, Kak Ummi dan yg lain2 tu...