Monday, May 3, 2010

Watermelon Juice

Taraaa...dahaga x? Meh minum jus tembikai nih...merahnya isi dia tau...and this is my first attempt by using Canon 550D, x pandai sangat ler, terketaqq-ketaqq lgk..byk nak kena study lg la, tp bkn nk jd pro pun...wakaka..ok ker? Hb buat air, akak just snap n tumpang teguk jek..wakakakaa...xyah resepi la kan, hb pakai blend jek tembikai + air + fresh milk sikit + tambah ais...boleh slurrrppp dah!

5 comments:

ijayuji said...

Salam kak ummi!!! nak sejug kak! hihihi..balik dr sekolah nanti kita tahu dah ada dlm sebok umah kita taw! gmbr dah cun dah tuuu.. ;-)

♥LOVE2COOK♥ said...

Hi KakUmmi! Wow, that's a good pic for a beginner! Love pun masih in the learning process kak...blm lagi ada macro shot lense..huhu! ;)

I'm using Canon EOS 450D hehe! Hampir same ngan akak punye!

Okey, mintak watermelon juice...;)

hana said...

ehem ehemmmm... dah cantik dah tuh kak! ;)

Kamalia said...

salam k.ummi..sedapnye wtermelon juice nih..cantik gambo tu kak..:))

Mat Gebu said...

Sah2 air tu lagi sedap sebab abg yg buat. kami ni org2 lelaki air tangan lagi bess gitu, tak yah serbuk perasa..tu belum air kaki...hahahaha...