Wednesday, May 18, 2011

Jangan Ketinggalan !! 19 Mei - Mat Gebu Di Era FM

PANAZZZZ....PANAZZZZ
UNTUK ENTRY BARU....SILA SCROLL KE BAWAH YEAAA...

Assalamualaikum....MARI, MARI...PUAN DENGAR INI CERITA....PASANGKAN TELINGA ANDA DI RADIO ERA...19 MEI, KHAMIS PAGI, JAM SEMBILAN....KALAU TERLEPAS, SESAL TAK GUNA....hehehee...amacam, paham ke x paham maksud lagu tuh..percaya ke x percaya...Jangan x percaya cayang-cayang oiiii..... Mat Gebu dari Dapur Tanpa Sempadan telah terpilih dan dihubungi untuk sessi temuramah melalui telefon oleh Skuad Era FM Bersama Pak Nil and the gang....Dengarkan gemersik suara Mat Gebu dan apa yang akan diperkatakannya nnt mengenai blog beliau dan juga bersempena dengan pencalonan blognya dalam Top Makan2 Expert DiGi.

Kepada Mat, ha akak nak pesan, jangan lupa minum air asam jawa, kasi suara lemak2 santan kelapa muda gituuuu...Pastu dah senarai ke point2 ko nak cakap apa nnt...hehee....Jangan nnt ko terkilan bila terlupa.....hehehhee....Apapun, akak doakan sesi tersebut akan berjalan dengan lancar dan peti suara Mat dipermudahkan untuk melontarkan kata-kata buat semua peminat Dapur Tanpa Sempadan di luar sana...Kami bangga Mat, Hidup Mat!! Caiyoookk, caiiyookkk!!.. Kepada yang belum mengundi Mat, silakan hadirkan diri anda dan vote Mat segera di Sini..

Pssttt** - Nanti jangan lupa tuju lagu sekali eh Mat...hahahhahaa....pastu nak gelak tu ko kontrol sikit...akak takut basah lantai kang...hehehee

Okaaayyy kepada yang x dapat mendengar di rumah, boleh dengar Era.fm di Sini ....happy listening..!!! So xyah la angkut radio ke dapur kan...kan...

15 comments:

Sunah Mohammad said...

wakakakaka! kak ummi niii!!! lawak betul!! sampai basah lantai pulak..hahhahaha~

Mat Gebu said...

KEJI GILAAAA....APA2 PUN TERIMA KASIH MANYAK-MANYAKKKK KAK UMMI...HAHAHA.....

norlie said...

nak dengar nak dengar .. harap x lupalah yeee..

Zie said...

saya belum undi lagi CMG jap gi saya gi undi ya....mari lah mari...pergi mengundi....jalankan kewajipan pada negara...oooppppsss silap pada CMG .

Lizan said...

caiyok..caiyokkk... ke bintang mat gebu sekarang ya

CT Delima said...

As'salam Kak Ummi. alahai..gurau2 manja gitu nanti Mat denagn Pak Nil time tu kan.. hehehe. Tahniah juga buat Mat. Mana tau sok lusa atau tulat nama Kak Ummi pulak yang akan terpanggil..Tuah jgn ditolak kak.. hihihi

IdaShazana said...

alhamdulillah....makin lama makin glemer cik mat ni nmpaknya.

~PENCHENTA~ said...

Haha.

sweetazezah said...

waaahhh..kak ummi,kemain lagi c mat skang erk..GLamer mcm AF giteeww..pep0n,syabaasss bethi,moga2 blog masak2 CMG n akak trus bersinar n suksess...terima kaseh coz sudi berkongsi ngan kita org yg xbrape nak rajin ke dapo ni..kuikui...take care kak,cmg.

hana said...

tahniah mat!! nanti ko tulun kim salam kat x-pakwe aku si aznil tuh yer... wakakakakakakakaka

Ummi said...

Hana -
Ambooiihh ko Hana, mentang2 Hamzah jauh tu ha....balik esok siap ko...akak ngadu ko nak tackel Pak Nil...hahahhahaha

Wanieyra said...

kena dengar ni...

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

jom ke yahoo nengok dsai lagi faedah untuk masa depan generasi kita

Aziela said...

K. Ummi, tq sbb inform semalam. Pg td drpd pukul 9 pagi sy dh standby dlm keter. Kat opis tak leh dgr radio...masalah nnt. Sanggup masak keje lewat. Sekali suara Mat kuar dlm 9.30 lebih..lepas tu kejapp jer. Tp jadilaa...drpd sekadar kenal di alam maya. T.kasih lg yer K. Ummi.