Monday, May 30, 2011

Happy 20th. Birthday Najiha Elyani!!

Assalamualaikum......waaaaaaaaaahhh hari ni besday my daughter Najiha Elyani yang ke 20...xdan langsung nak buat apa-apa...Hanya entry ringkas ini sebagai tanda mengingati dan ucapan tengahmalam tadi....hehe

"Selamat Hari Jadi Buat Kak De yang disayangi....Doa mak dan abah moga-moga Kak De sentiasa dalam lindungan, diberkati, dilimpahi rahmat Allah swt. jua. Semoga apa yang dicita-citakan akan menjadi kenyataan jua. Doa emak dan abah sentiasa mengiringi Kak De moga dipermudahkan segala apa jua lapangan yang diceburi. Moga berbahagia selalu hendaknya....amiinn.. "

Emak mohon maaf kerana tidak berkesempatan nak sediakan kek or apa-apa untuk kali ini... Hanya ucapan ringkas di entry ini berikutan kesibukan sepanjang wiken dengan kursus dan kenduri-kendara betul-betul menghambat waktu yang terbatas. Malam tadi, sampai rumah pun dah jam 9.00 malam...huhuu...InsyaAllah, nnt emak godek2 kek xpun mak belanja makan la eh... Peluk cium kasih sayang dari mak dan abah serta seluruh family untuk Kak De.....muaaahhhhhzzzzz!!!

26 comments:

Diana @ Melley Mey said...

~ Happy Birthday buat Najiha Elyani... cantik nama secantik org nya.. :)
Moga d pjgkn umur.. sihat tubuh badan.. gembira selalu.. bejaya dunia akhirat serta sentiasa d rahmati dan d bwh lindungan Allah S.W.T... Amin..

kak ina kl said...

Selamat ulangtahun Najiha Elyani. Semuga berjaya di dunia dan akhirat. Dipanjangkan umur, di limpahkan rezeki dan sentiasa berbahagia bersama ibubapa dan adik beradik tercinta

Fyzal said...

happy birthday untuk cik Najiha Elyani. those who are Gemini are just high in spirit :D

hana said...

epi besday wat dear najiha..... auntie aminkan doa emak... aminnnnnnnnnnnnnn..... cun najiha nih macam maknyer! hihihi..

kakkkk... ajer ngada taw! kikikikiki... arap maklom tuh teknik balance yg tak berapa nak balance kak yer.. wakakakakakakaka...

Nieza said...

Happy birthday buat Najiha Elyani, semoga menjadi anak yang solehah kebanggaan keluarga dan berjaya dalam semua bidang yg diceburi...InsyaAllah...:)

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

Hepi besday buat anak dara kak Ummi... dah besar panjang.. moga tercapai segala apa yg dicita2kan.. amin..

ainhany said...

Amin.Semuga menjadi anak solehah -impian ibu ayah.

"Happy Birthday buat Najiha Elyani"
jaga diri jaga agama.

Rima said...

Aminnn and happy bday to u dear Najiha! stay healthy.. stay sweet!

AZLITA AZIZ said...

Happy Bday Najiha.....
amin... amin... amin... semoga segala doa dari ibu dimakbulkan dan mendapat kerberkatan dari Nya...

Yatie said...

Happy Birthday Najiha Elyani,
moga doa dan harapan ayah dan ibumu di makbulkan Allah.

Auntie doakan moga impian dan cita2 Najihah tercapai, semoga menjadi anak yg solehah, berjaya di dunia dan di akhirat dan semoga menjadi anak yg membanggakan dan membahagiakan ayah dan ibumu..Aminn.

**pstttt.....cun lerrrrr anak dara akak...

Mat Gebu said...

happy birthday njiha....moga panjang usia dan diberkati allah swt....pstt..kalau ada "adik" baru bess kann...hahaha, amponnn kak ummi dan abg!!!

Kjee said...

happy birthday Najiha. Sweetnya. Bila nak dapat menantu ni Ummi? Jagn lupa jemput. :)

Nur-nba said...

Selamat Hari Lahir Najiha Elyani... Besar panjang dah anak dara Kak Ummi.. Semoga berjaya di dunia & akhirat.. Amin..

Ayu said...

Happy birthday dear Najiha Elyani..
semuga impian2 najiha jadi kenyataan..berjaya & diberkati didunia & diakhirat..insyaallah..

MamaFaMi said...

Happy birthday Kak De...
Amin amin kepada doa mak... (mak tau!! Ahaks... mudakah haku! Hahaha)
Nanti Kak De demand kat mak, belanja makan kaw kaw punya wokeh!

ShashaCatering said...

Happy birthday Najiha.
Semoga jadi popular dan berjaya macam mak dia ;)

Juwita Jamaludin said...

comel anak dara akak ni.. happy birthday najiha...

azila said...

salam k.ummi..wah, samala entry kita arini..xsangka umur adik bongsu zla sebaya ngan anak k.ummi..hepi besday jugak untuk anak akak yg comel tu, semoga bahagia dan berjaya dunia akhirat:)

ilahjy said...

selamat malam ummi.. tahniah buat ummi kerana melahirkan insan yg bernama najiha elyani... yg cantek yg pandai mcm maknya juga... sebaya anak ilah yg ke dua shafiqah..

Uncle Lee said...

Hello Najiha Elyani, Many happy returns of the day.
Happy birthday from Canada.
Wishing you all the very best in life with lots of laughter always.
Have fun.
Lee.

CT Delima said...

As'salam kak Ummi

Ingatan ikhlas dari seorang ibu lebih bermakna buat seorang anak kak. Yang selebih nya tu, nanti2 bila dah free baru lah boleh buat kan. Cantik anak dara kak ummi ni, agaknya muka kak ummi masa muda macam ni kan..manisssss jer sebab tu abg sayang.. hihihi

Selamat ulang tahun buat Najiha Elyani, semoga cemerlang dalam apa jua bidang yang diceburi dan semoga panjang umur..aminnnnn Ya-Allah

fantagiro comel said...

HAPPY BELATED B`DAY NAJIHA SEMOGA DIPANJANGKAN UMUR MURAH ZEKI DAN DIRAHMATI HIDUP DUNIA DAN AKHIRAT.

Ida,Japan said...

Happy Birthday dik Najiha..comel dia

NaEl said...

Many thanks everyone, for wishing the best for me on my birthday ^_^

Special thanks to my dearest lovely mom for making this entry. I love you forever!! I don't need anything on my birthday, as long as I have my family around me. Muahhh!

Nuridah said...

Happy Belated Birthday Najiha,semoga sentiasa dalam rahmat Allah, menjadi anak yg soleha dan berbakit kepada kedua orangtua mu....eh2 baiknya Najiha ni..tak minta apa2...sejuk perut ibu mengandungkan Najiha.

Sis-Lin said...

Hepi Belated Day Najiha...
Moga menjadi anak yg solehah...:)