Sunday, November 28, 2010

Sessi Kutip Award Yang Hampir Terlupa

Salam hujung minggu semua....ni just nak kutip award2 pemberian blogger tersayang yang hampir terlupa dah tauuu...sori banyak2 eh....tersangat bz dan nk letak entry pun terkejar2 masa....Terima kasih buat semua yang mengingati akak....salam sayang dari akak. Dan mohon maaf jugak akak x sempat la nak jawab tag2 nih...adeeiiii....semakin hari semakin bz ntah apa2, lebih2 lg cuti sekolah, cuti semester nih.....melayan karenah anak2, nak makan kat luar la...nak jalan sana sini laaa..waaaaaaaaaaaa, macam2 plan depa noooo....Kalau ada sesiapa lg yg bagi award akak x kutip lg, tolong bagi tau eh...x disengajakan dan terlepas pandang laa tuu...

Dari Love dan MamaFaMi dearest...hehee, sori la Ummi x sempat nak jawab tag la Ma....huhuuu...lenkali la eh..

Yang ni daripada Lin Rosly lak...Thanks for remembering me and nice knowing you Lin! Yang ni soklannya sikit jek...so akak jawab la jugak...hehehe

Nick Name Tuan Punya Blog:-
Ummi Zaihadi

Ucapan Untuk Pemberi Award:-
Buat Lin, terima kasih tak terhingga kerana sudi menghadiahkan award blog cantik ni kepada akak....weeee, tertanya2 gak, kat mana cantiknya blog akak nih....gambar pun sedang2 jek, resepi pun sempoi2 jek ala2 orang terkejar2 balik kerja memasak...ha, gitu la kan...Buat Lin, akak rasa gembira kerana mengenali Lin walaupun hanya melalui alam cyber dan belum berpeluang berdakap mesra dengan Lin....insyaAllah, suatu hari akak ingin nak jumpa Lin jugak...muaaahhhh!

6 fav artist / singer / group :- (kalau ikutkan ramai weeyyy..hehhee)
  • Maher Zain
  • Anuar Zain
  • Celine Dion
  • Rabbani
  • Siti Nurhaliza & Kris Dayanti
  • Tan Sri P.Ramlee/Saloma
Tag 10 bloggers:-
  • Xdan lagi nak fikir.....kepada yang sudi, sila ambil la yeaa...

4 comments:

miss minn said...

salam ummi. saya nak tanya, apa cadangan makanan yang ummi rasa semuai untuk presentation dalam kelas?

saya kena buat demostrasi dalam kelas nanti tentang makanan, tapi tak tahu menu apa yang agak agak sesuai nak masak dalam kelas.

kalau ummi boleh suggest la. thanks ummi.. :D

emy/mamasuri said...

nasib akak tak lupa kan..

Ummi said...

Miss Min -
Wkmsalam, nak masuk rumah Min, x lepas lak...waaaa demo masak2 dlm kelas? Ni secondary school ke kat U nih? Nak tau jugak dulu ttg:-
- Berapa lama masa yang ditetapkan?
- Apa peralatan yg boleh digunakan? (ie, mixer, blender etc.)
- Jenis menu - dessert/main/simple dish?
Then baru la akak leh suggest kat Min kot...hehe

Emy -
Padanlah pun, dah pertengahan 40an akak nih..hahahaha

sekamar rindu said...

salam..

award yang comel dan sangat bermakna..