Monday, November 15, 2010

Nasi Lemak Di Hujung Minggu

Ni pagi minggu punya cerita....merangkap menu lunch laaaa....yang biasa2 aje....pastu akak wat satu round lagi kuih bakar untuk minum petang....kelmarin buat 2 adunan, satu loyang hantar rumah kawan satu loyang lagik jamu kat family adik2...liciinnn...x dan nak makan puas2..hahaha. So layan lah nasi lemak kegemaran seisi rumah nih....nak mensurutkan beras basmathi yg banyak gak lg tuh...so nasi lebih enak la kan dari guna beras biasa...hehehee, x muak sgt....layaaaannnnn....!


8 comments:

Fazlinil Irma said...

salam kak umii..

telan liur sy tgok gambar nasi lemak tgah malam. mana lah nak cari gerai nasi lemak kat london. T__T

Mas said...

sedappnya nasi lemakk...mas suka...nak minta dah abisss..hu..hu..

Messy Mummy said...

Salam,

Panggil Auntie Ummi bleh? Dah baya2 umi MM dah..:D

Sedapnya tengok nasi lemak tuh. Terliur sungguh..Food Auntie slalu wat MM lapor sebab makanan dan gambar2 menarik sangat..Huhu

nursuraya said...

wow.. best nye.. bile la nk g kuantan ni...

hana said...

eh sama la kak! semalam pong kite wat nasik lemak! tp versi jimat bilis.. hahahahahahaaa

Sally said...

pakai beras basmathi ya kak ummi..tak muak kan..Sally kalau buat sendiri cmni konpem sampai malam pun dok ulang mkn lagi..

Uncle Lee said...

Hi Ummi, ini la best sedap.
Boleh dapat wangi dia disini pun, ha ha.
Okay, pingan say tiga telor, timum lima, curry tu tiga spoon boleh jalan.....
ada ice coffee? Ha ha ha.

Tentu you fikir, 'waaa, jemput ni Lee makan orang nya betul lecheh...', ha ha ha.
Have a nice day, Lee.

PearlnScarf said...

k ummi menu kita sama la.. just malas nak snap n uplod.. hehehhe