Wednesday, October 13, 2010

Roll Tuna Sandwich Lagi - Bekalan Aiman Ke Rombongan

Salam semua, apa khabar? Waaaa...rasa sepinya dapur akak, 2 3 hari dah balik pun mcm xda orang jek eh....banyak sangat kerja nak kena setel, maklum wiken baru ni x da kat rumah, so kemas2 rumah sikit balik kerja, setel laundry, acara melipat dan menggosok kain baju....adeeii, masak pun sempoi jek..pastu penat sangat dah nak mengadap blog...malam tadi pun sempat resize n upload sebahagian gambar2 gathering di Tioman kat FB jek, banyak lagi tu..ingat malas nak letak, tp budak2 ofis lak nak tengok....so maleh nak layan blog dah smlm....Okay ni pun letak saja letak resepi yang dah byk kali buat dah....Akak buat hari Khamis malam tempohari untuk bekal Aiman naik bas rombongan sebelum subuh Jumaat tu....layan gambor je la eh..dah licin..Tu pun xda acuan comeyy dan letak, guna acuan kecik2 ni, nampak semput jek roti tu nak naik...hehehe...bantaiii je laaa...yang pasti, roti ni mmg sedap....Aiman suka! Resepi asal akak cilok dari dapur Mat Gebusss..heheheh...Nak resepi layan kat Sini..

acuan pun main taraaamm jek..hehhee

5 comments:

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kak ummi..patutlah tak berasap blog nie...wah...pi pulau tioman eik...

but...nampak sedap bekal aiman nie..sure aiman suka kalau kak tapau ari-ari

leen hussain said...

sedap jek nampak apa yg akak masak pun...

Mat Gebu said...

Waaa..kak ummi ampon dan maaf yea siang tadi...haha, saya gurau2 jee, ingat saya sentap betul2 eks..pstt kita masak tadi, tapi mak yah dekat jam 11 malam tadi baru sampai..adehh, dah siap2 makan pun, biasalah rumah sedara kat sana...kang tak makan depa kecik hati.Lepas tu kan mereka siap tempah nak dtg raya haji ni..waaaaa...mat gebu juga lah yg menjadi bibik mulianya..sapa lagi..sabau je aku...

applycreditcard said...

Salam ummi,apa kabar n slmt berkenalan.. akak ni tgh mencari sesapa yg berminat nak cari site income utk keja yg sgt2 mudah. Jadi agen pinjaman peribadi/personal loan dgn bank islam atau pun alrajhi bank. Keja ni senang sgt, hanya Tanya sesapa yg nak mohon pinjaman bank. Pastu kalau ada yg nak mohon, u hulur borang. Tlg isikan borang tu . Komisennya pun sgt bagus tau.. ni no hp akak 019 745 0580 ataupun 013 7131691(kahar). Cal atau pun sms akak ye..kita jumpa atau pun akak pos kan borang.

manjeamusyuk said...

salam k.ummi...sdpnye nmpak..xpenah lg sy mkn ni,huuu...terliurnyer tengok..dh la minat sgt ngn tuna sandwic etc...