Saturday, October 30, 2010

Sausage Bread Rolls

Salam....waaaaaa ala-ala malas jek nak update blog...apasaii ntah...agaknya ikut cuaca yg mendung dan badan pun naik lemauu...hehehee, japgi nak gi kenduri lak....Meh la layan roti sosej gulung ni.... Biasa buat akak letak sosej kosong jek...kali ni belah tengah dulu, letak sosos kat belahan sosej tu then baru gulung. Dah selalu buat, saja nak letak hari ni...hehehe...selalu jadi bekalan buat Aiman gak laa.. Kalau nak resepi tengok Sini la eh...boleh edit mana2 suka..

6 comments:

anymz said...

meh kawan2,kita pakat2 ramai sarapan di sini..

ijayuji said...

haaaaaa....makan nasik minyak lebih2 sikit! sebelh perut tuk kita sebelah perut lagi tuk akak wakakaka.... kita pun td ni plan nak buat roll mcm ni tp macam malas pulak! nmpknyer sume org bf dgn cereal ajer lah ya wakakakaa...

Mimiey.. (^-^) said...

rolls ni mmg cepat nk buatnye dh sedapkan kak ummi. mie pn selalu buat roll ni byk2 then simpan dlm peti, tapi slalunye xdan simpan dh habis awl...hhehhehe....

hanieliza said...

Salam..
kakliza pun cukup malas nak updates blog le ni..
angin malas sedunia la kottt...

PearlnScarf said...

hahahah k ummi kita pun males jugak skrang.... makan jer yg rajin

Ummi said...

Anymz -
Boleh2 meh pakat makan pinggan jek..hehehee

Ijayuji -
Hahahaa..sori lah Ika, tadi termakan dua2 belah perut akak punya...alamat naiklah badan ku ini..huhuuuu, sedap sungguh gulai kawah tuu..

Mimiey -
Yep, mudah, sedap dan senang nak telan..yang penting anak2 suka kan..hehe

Kak Liza -
Tu la kan Kak Liza, rasa nak landing2 jek dpn tv..tgk movie ke..huhuuu..tp apakan daya, nnt ramai lak yg antar telegram tanya kenapa..hehe

Pearlnscarf -
Hehehe...lemau badan ni, maybe Ktn ni asyik ujan jek..hehee (*alasan..)