Monday, October 11, 2010

Salam - Baru Balik Bercuti Daaa..

Salam semua..apa khabar? Bagaimana hujung minggu anda....waaaahh, tanya ala2 DJ kat radio jek eks...mentang2 laaa baru balik bercuti2 akak ni eh...xda laaaa..nak tanya apa lg eks? Ni saja la letak gambar makan2 malam sebelum akak bercuti sempena family day dan mesyuarat kelab di Pulau Tioman wiken baru2 nih...Waaah best oooo...lepak kat Kg. Genting, Pulau Tioman, 3 hari 2 malam...siap dapat makan ketupat pulut Tioman style lagik...memang unik...nanti akak letak story ketupat tu eks! Balik ke Kuantan dah petang sangat hari Ahad tu...pastu tergolek jek keletihan..hehee, mata pun mcm susah jek nak bukak, agaknya duk pedih tengah panas kat sana..muka kita sun-burn uuuu...adeeeiii, nasib x rentungsss tauuuu...Apapun mmg enjoy family day tu..nnt akak letak sikit2 gambar insyAllah, kalaaauuu rajin..hahaha....Kena setel kain2 dulu...baru jek lepas lipat-melipat kain weeeyyyy...sakit pinggang ku...Okay, layan je dulu gambar outing malam sebelum bertolak ke Tioman pada pagi Jumaat lalu....konon2 hb belanja la sempena besday akak...hehee...Walhal, mmg maleh dah masak mlm tu, nak packing baju akak n hb dan baju Aiman untuk pergi rombongan jugak...layaaannn...

peliksss eh, orang ber3, makanan sampai 4 pinggan..hehe..yg kanan bawah ni, rojak sebagai appetizer la kononnya kongsi 3 org sebelum dpt makanan yg lain tu...ngeeeee..

7 comments:

Mat Gebu said...

Selamat pengantin baru...hehe

Ummi said...

Mat -
Siiiuuuuttt kooooo, keehhhjiiisss....hahahahhaha...

hj said...

mkn kat mana nie? sedap jer nampak...

Ummi said...

Hj -
Makan kat Lebak Cafe, Bandar Indera Mahkota, Ktn ni ha jee...dekat area rumah..senang..hehee

EDDIE YUSTIN said...

Selamat kembali berblog...best dapat bercuti...makanan mesti best...

zaza said...

baru balik bercuti yer kak.. ada buah tangan?? :)

Jiya said...

wahhh.. baru balek bercuti yerr. mesti balik2 terus carik penimbang. kikikikikkii