Saturday, October 9, 2010

"Baby Baru" Chef Hanieliza - Yang Terhangat Di Pasaran

Salam...Entry Auto Published ek.....kali ni just nak share buah tangan (baby) dari Kak Liza yang akak terima kiriman 2 minggu lepas daah...sori la baru nak letak entry dan sebagai tanda terima kasih tak terhingga kepada Kak Liza yang telah sudi berkongsi resepi2 sempoi tapi sedap dengan kita dan tanda penghargaan juga kerana telah memberi peluang untuk menjadi Testimoni Kak Liza tu...Buku ni memang tebal....Tu diaaa 1 hari 1 resepi (365 hari) boleh masak resepi berlainan tuh! Mesti para suami melekat kat meja makan tertunggu2 resepi apa lak la isteri dia masak setiap hari..hehehee....Oleh itu, jangan lupa dapatkan kompilasi terbaik resepi-resepi Chef Hanieliza hasil dari buku2 resepi berasingan yang pernah diterbitkan sebelum ini...Kualiti gambar dan kertasnya pun mmg tip top!! Wat terliur jek tengok taauuuu!!! Dah tu mesti la nak cuba kan...kan..Apa lagik, pi la dapatkan di kedai2 buku Popular sahaja yea...kat lain kata K.Liza xda eh.....harga pun sangat berpatutan....RM39.90 je laaa...Sekali lagi, terima kasih x terhingga kak Liza ku cayangg....!!!
tebal dan cantik kualiti gambar dan kertasnya...berbaloi2

Tu ha, terpampang di belakang buku, wajah Chef Hanieliza ni..senyum penuh ikhlas..

10 comments:

Aishah@Ariffin@Aqil said...

wooo untung tu akak...
kena try 1 sari nih...

Mat Gebu said...

Waaaaaa....berbaloi kan buku ni kak, pada semua jgn lupa baca testemoni tulisan kak ummi, mamafami, chef norz, harlina dan juga mat gebu.. hehe

MysDear said...

Assalmualaikumm...

mcm menarik jer buku ni..nnt nk beli lah:)

cek chun said...

kena p usya dulu nih

intan said...

wowww... must have... skrg jugak gi beli...

MyLovelyFamily said...

Semalam saya cari kat kedai buku kat TESCO tpi x ade eemmm..kecewa...tpi ari ni nak gi cri kat MPH mesti beli...

ijan said...

Wah..tahniah buat Chef Hanieliza kite.. best nye kalau dapat buku ni... boleh tambah mood masak memasak ni.. ehehe... kak ummi jgn lupa tayang resipi best2 nanti tau :)

::Azura Rahman:: said...

minggu lepas zura ke Popular mmg dh pegang buku kak Lieza nie.. tp x jugak membelinyer.. huhuhu.. tunggu kak ummi laa belanje.. ekeke..

SyahNas80 @ Nana said...

hehe nana dah tgk dah buku ni.. makcik nana yang beli time dia singgah umah nana.. memang berbaloi2 ar kalau beli buku tu. harga pun murah.. buku tebal.. semua gambar berkaler.. n semua resepi amat simple...n menarik..

lady rozmy said...

Assalamualaikum K Ummi...
Tadi kita berkenalan kat demo K Liza di Popular Kuantan...
Utk info, kalau kita member Popular, dapat 25% discount! :))
Buah tangan K Liza ni untuk anak2 saya... sbb resepinya kebanyakannya mmg original...