Wednesday, November 25, 2009

test


testing is in progress, gambar ini adalah hiasan semata-mata tiada kena mengena dengan aktiviti masakan.

8 comments:

K.Nor said...

hahahahhahahahahha...
org sembelih unta, lembu, kamben
dia sembelih penyu ya...
hihihihiiiihi

ummi said...

Nor -
Hahahaaa...xpa lah, penyu pun penyu laaa..janji orang2 kat rumah ni akan kenyang jugak..hiiiksss!! Alhamdulillah..Apapun terima kasih yang tak terhingga dan terhutang budi kepada Nor dan juga En. Azizi..tak terulas bicara rasanya...maybe nnt Ummi panggang penyu la bagi kat Nor n En. Azizi sebagai upahnya..hehe..nak ke..??Harap2 lepas ni, xda lagi la masalah yg timbul..boleh fenin2 langau Ummi dibuatnya...

ummi said...

Eh lupa...Nor, Ummi nak biarkan je la penyu ni kat sini..kot2 dia mengeram dapat telor free...hehee..wat kenangan!!! Penyu comel apa..!

♥frêaky.gurl♥ said...

huhuu...penyuuu...sgt cumel....^_^

ain said...

testing...testingggg!!!!

Mat Gebu said...

Wawawawa.....penyu terdampar dipantai sepi keeee..ahaks, amacam kak, abg long dah settle kan yea kes bilik terlebih "muatan" tu?...

Fiza Nordin said...

tak jadiklah nak 'pindah' ye kak...tu dah leh upload gambo penyu tu...eheheee

Ummi said...

Freaky Girl -
Aah sgt comel penyu tu..so akak biarkan je di situ..hehe

Ain -
Alhamdulillah...dah ok..kena beware letak gambar lenkali..hehe

Mat -
Penyu tu mmg sepi n naik ke darat nk cari pasangan tu Mat..sudi teman dia x..hiiikss! En. Azizi tu yg tolong setelkan dari segi teknikalnya Mat, abglong tolong bab lain..hehe

Fiza -
Hehe..alhamdulillah sangat2..x jadi pindah la setakat nih..harap sampai bila2...