Sunday, October 9, 2011

Kad Besday Hasil Sentuhannya

ASSALAMULAIKUM....

Selamat berhujung minggu... Terlebih dahulu akak dengan seikhlas hati mengucapkan ribuan terima kasih dan penghargaan tak terhingga buat semua termasuk kaum keluarga dan sahabat handai yang telah mendoakan kesejahteraan dan segala ucapan yang baik-baik buat akak dan juga family akak., samada di blog,FB, sms, bertelefon dengan akak...Akak hayati setiap bait perkataan yang dilontarkan di comment box akak dan tak dapat nak akak balas budi baik kalian mendoakan, semoga Allah swt jua lah yang memhalasnya...huhuu...Kalian tetap di hati akak dan akan akak kenang pesahabatan ini hingga ke hujung nyawa...

Kebetulan selepas akak masukkan entry besday akak tu, pc akak ni akak hantar ke kedai sbb sebelah malamnya masa nak wat entry, tiba-tiba terjadi perkara kesalahan teknikal pada pc akak yg mendukacitakan dan buat akak hilang mood. Sebenarnya sampai sekarang pun x setel sangat jugak...tp biarlah malas nak fikir-fikir.. Hanya Mat, Ady, Mama & Jun jek lah yang tau hal ni....akak redha jek la weeyyy....apa nak buat...senyuuuummm, tak perlu kata apa2 daahh...hehehe


Okay laaahh, ni sengaja lah nak kongsikan dengan you all kad besday hasil keras tangan hb akak...hehehhee... Dia ni mmg dari dulu, kalau ada peralatan dan masa mengizinkan dia mmg lebih suka buat sendiri je setakat kad-kad macam ni...tp sekarang mmg jarang sempat, dah lama x dapat kad hasil sentuhan ringkasnya....dulu masa tunang 3 tahun, mmg selalu dia buat sendiri jek n pos...hehehhee, nostalgia....kad2 tu ada dlm simpanan, tp akak x tau nak cari kat mana daahh..hahahhaa...keji kan akak...kalau bg barang tau lak duk mana..

Kali ni mmg akak x mengharapkan hadiah apapun laaa haaaiii, sebabnya sebulan sebelum birthday pun dah dpt hadiah gadget dapur yang akak idam-idamkan....eeemmm...thanks laling, lebiiiiuuuu so verrrrryyyyyy muuuuuuccchhhh!!! muaaahhh....

Intai-intai dalam kad eh...hehehhee, hasil copy, paste, crop n edit sana-sini...so speechless and priceless.....muaaahhh Laling!!


Moga hari-hari mendatang akan lebih baik buat akak, suami dan anak-anak tersayang, serta insan-insan istimewa dalam hidup akak.... ^__^

12 comments:

Cheq Sue said...

wahhh...sweetnya hb akak..

kakchik@ella said...

Kreatipnya hubby akak. Akak, selamat hari jadi lagi sekali ye. Semoga berbahagia sampai bila2. Cayang akak!! Muahhhh.

ilahjy said...

tahniah ummi..kretip betul en soomi ummi..
nanti masa kawen anak2 bolehlah abahnya design kan..tak gitu ummi... tak lama lagi kita nak bermenantu...semoga pjg umo dan sihat bertemulah kita dialam itu..

Zaliedana said...

Kak Ummi,alahai cantiknyer kad,kira abag rimau nih lomantik gak kan..Kad nih lagi bermakna kan kak,sbb hasil kerja tanganhubby sendri kan,Mesti akak lebit tersenyum malu terima kad ni kan..Moga apa yg akak impikan n doakan dimakbulkan Allah..

lina_pg said...

Hepi belated besday kak ummi,semoga pjg umur,murah rzk dan kekal bahagia disamping keluarga tersayang

Yatie said...

alahaiiii sweettttttnyaaaaaa...romantik betullah suami akak...seronok melihat kebahagiaan yg akak kecapi selama ini...Yatie sentiasa mendoakan kebahagiaan akak sekeluarga dan semoga sentiasa di rahmati. Aminn..

Aritu dah buat Puteri Ayu mcm akak tu, tapi kaler pepel...arini wat puding sagu gula melaka resepi akak tu, sedap sangat sampai dok bermangkuk2 Yatie makan..takmo makan nasi daaaa...hehehehe..tq resepi yg best tu..

Naz / Nadz COSK said...

Amboiiiiiiii..so lomentik laa hubby kak Ummi.. Mesti tersentuh hati kan.. Semoga kekal bahagia selamanya ye kak..

inahar ali said...

waduh romantiiiknye ummmiii..jelesss tau!! kita x pernah dpat kad pun dr hubby kita..huhuuu!

dZana said...

happy belated birtgday kak.. terlewat dah ni.. smga akk berbahagia selalu n dilimpahi rahmat dariNYA.. amin

Nur-nba said...

So sweet.. Romantiknya husband akak.. Tentu berbunga2 hati Kak Ummi bila terima kad tu.. Btw Happy Belated bday, semoga akak dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki dan beroleh kebahagiaan hingga ke akhir hayat.. :)

Echo's Kitchen -- A Taste of Memories said...

Selamat Hari Jadi Kak Ummi...

Oh Oeya said...

Oh! Very der tacing.. nak nanesss plk.. tumpang suka :)

Amin.