Sunday, March 28, 2010

Top Blogger 2010 Award



First of all, thanks to Mat Gebu kerana memanjangkan award Ben Ashaari ni kepada akak pulak...terima kasih tak terhingga Mat!! Top Blogger eehhh? Hehe...ya ke..ntaaaahhh laa, hehe...apapun terima kasih kepada pengunjung dan followers yang x pernah jemu singgah di dapur akak yang tak seberapanya ini...Akak rasa sangat terhutang budi, rasa terhormat lagi laa pulak...thanks a lot a lot semuaa.....!!!!! Okaayyy now akak nk kongsi pulak kepada 13 orang bloggers lain di sini eehh??? Kalau ikutkan ramai laaa yang ngetopp!!! Ni yang sempat akak link mengikut yang belum tersenarai dr blog Mat la yaa...dan harap yang lain pun dapat panjangkan kepada yang lain jugak yaaa...Rasa tak adil kalau terhenti di sini je kan...
A :-Say thanks and link the person who gave you the award. (Thanks ya Mat)
B :-Pass this award onto (?) bloggers you've recently discovered and think are fantastic. (Erkk...kalau ikut yang asal kena 20, budak Ben tu dah kurang kan jadi 13....banyakk tuuu!!! Akak pun letak 15, xleh nak memikir nii..).

C :-Contact said blogs and let them know they've won the award..(alaaa, bab ni la yg lomaahh nak kena ketuk pintu rumah orang nih..hehee)

  1. Kak Hanieliza
  2. Bro Rozzan
  3. Ros@JintanManis
  4. Along Roz
  5. CikMin
  6. Dayang Jack
  7. Nor Secubit Garam
  8. Noreen
  9. Love
  10. Deetha
  11. SL (Nina)
  12. Ijan, Finland
  13. Watie
  14. KakIntan
  15. Jiya

Okaayyy harap semua yang tersenarai sudi la gantung kat rumah memasing yaaa...yang lain pun ngetop jugak tp, akak pnya kepala ni dah buntu nak rewang2 jengah tengok...Maaf pada yang lain, akak harap award ni dapat dipanjangkan kepada kalian yang lain pulak ok..

3 comments:

BEN ASHAARI said...

hahahaha..tq ummi ..

ummi said...

Ben -
You're welcome...ngeeeee

♥LOVE2COOK♥ said...

Thanks alot for the award kak! I've collected it!

I'll be taking a break from blogworld for sometime...take care ya! :)