Tuesday, October 20, 2009

Happy Birthday To My Youngest..Posing Dengan Ciskek Pagi Tadi

Haha...saja la tukar gambar pulak...ni letak gambar amik pagi tadi sebelum dia gi sekolah, xdan lagi la makan..posing posing dulu eh..

Posing seround seblm gi sekolah pagi td..hehe

renung-renungkan dulu Oreo Cheese Cake ni eh..

Happy 11th. Birthday Aiman Hazwan, thousand kisses n big hug my dear!! Dah besar, lebar, tembam, gumuuukk anak emak ni...Doa emak dan abah sentiasa mengiringi dan semoga sentiasa dirahmati dan dilindungi Allah swt selalu dan membesar menjadi insan yang berguna kepada agama, bangsa dan negara. Semoga berjaya di dunia dan di akhirat...Emmm...terasa cepat sungguh masa berlalu, rasa baru je lagi mengandung dan melahirkan...now dah malu2 dan xnak sangat dicium2 or dipeluk2...Aiman ni x suka sangat dipeluk2 manja gitu..lasak budaknya!! Hehe..

Tapi bab makan kalu dapat kegemarannya memang kena suruh berhenti makan, baru berhenti..Suka makan semua western food, nasi lemak, nasi minyak, ayam masak pedas/ayam goreng dan suka sangat nestlo ice!!! Suka tengok citer Spongebob tu haa...Kalau ada citer Mr. Bean, ha mmg dia layan habis..xkira lah dah tayang 1o kali pun! Dulu2 sibuk la duk melayan Spiderman l, Transformer la, pastu x ketinggalan citer Upin Ipin jgk la..Kalau kat pawagam tu ada citer2 best, dia dah sibuk pujuk abang or kakak2 pergi tengok...kadang2 layan jugak, kadang2 akak n abah dia ni sekat jugak...Ulangkaji mmg nak kena suruh memanjang..hehee...xda peksa x tgk buku le jawabnya...Alahaii, next year dah nak UPSR...Sekarang ni tinggal ber3 je kitaorang kat rumah ni sebab abang n kakak2 semua kat U..Dialah jadi bahan usikan dan tempat akak dan suami bergurau, bermanja la pulak...naik rimas dia..hehe.. Ni sibuk la pujuk n naik rajuk dah nk hadiah idaman dia...siap tengok dgn abanglong dia dah kat kedai masa ikut abanglong dia beli heli-remote baru2 ni..ish ish..Nak kete remote-control pulak...Memang dia ni apa yang abanglong suka, dia suka...Maleh nak melayan lagi la igtnya..dekat nak exam dah ni..kang melalut ralit je main...kan, kan..!

So untuk besday kali ni, dia dah siap request since 2 3 hari lepas dah..nak Oreo Cheese Cake yang dah banyak kali sangat2 akak buat...xnak yang lain darinya..yang ni jugak..so akak buat jugaklah malam tadi, tapi belum sempat nak letak gambar sebab kena msuk fridge dulu..Aiman pun sekolah pagi2 ni x sempat le nak bergambar...Nanti2 la kita layan sama2 eh..

20 comments:

CikMin said...

selamat ulangtahun ke 11 tuk adik aiman..sama umo gan irfan ni..semoga panjang umo,menjadi anak yg mendengar kata..berjaya dalam hidup..

p/s mmg bambam la aiman ni ye k.ummi...

Kuazue Mohamad said...

salam ulang tahun melahirkan aiman ke 11.. moga ibu n anak sentiasa dalam rahmat NYA..

bintangku said...

Selamat hari lahir buat aiman.. semoga pjg umur, murah rezeki & m'jadi anak yg soleh... amiiinnn...

JC said...

Happy Birthday utk Aiman..semoga semakin cerdik, menjadi anak yg soleh & ceria2 selalu

ain said...

Hp 11th bday ut kAiman!!! semoga jd anak yg soleh dan berjaya di dunia dan akhirat!!!

best betul tengok aiman, montel!!!!

MamaFaMi said...

Happy birthday to Aiman....

emilia said...

hepi besday to aiman..mg jdi ank yg bk,cemerlang dunia akhirat..pandai die request oreo cheese cake k.ummi yer..

Kujie said...

Selamat ulangtahun Aiman Hazwan...moga sejahtera dunia akhirat

sunkist said...

happy brithday aiman.. have a great one ya!

kak ina kl said...

salam ummi..happy birthday aiman..semuga berjaya dalam pelajaran ...dan semuga menjadi seorang anak yang soleh..tentu dia bangga sebab mak dia pandai masak..pandai buat kek..

Nina Suria said...

wah hencem si-bungsu mu ini ummi. anak bungsu kakmOn lak esok ulang tahun ke6nya. Pun jua sek-sok-sek-sok nak kek besdey yg penuh berkrim dgn gambo princess, tanak yg pakai fondant segala.

moga jadi anak soleh dan kebanggaan mak-abah ya Aiman..

CT Delima said...

Selamat Ulang Tahun Aiman.... semoga apa yang dicita2kan akan termakbul. dan menjadi anak yang soleh dan sempurna iman nya di dunia dan diakhirat. Jaga diri selalu ya, x per gumuk pun x kisah asal sihat kan hehehe

Mat Gebu said...

Selamat hari lahir utk aiman, moga panjang usia, murah rezeki dan sihat sejahtera hendaknya, nantijangan lupa yea minta hadiah yg mahal2 kat mama aiman, dia tengah banyak duit tu...pakcik mat tau..sebab mama aiman ada bagi tau..ahaks, mampus kak ummi belasah aku dengan kasut dia kang!!!!...amponnn!!

blogresipi said...

Sweet 11th birthday to Adik Aiman... akak doakan Aiman dikurniakan kejayaan dunia dan akhirat. Semoga menjadi anak yg soleh... dengar cakap emak dan abah tau! harap2 dapat la kete remote control tue.hehehe

zaza@mamaHanin said...

salam..
hepy besday to adik aiman..
muga2 jadi anak yg taat dan beriman.. berjaya dunia dan akhirat.. ameenn..

kak ummi:
nak sepotong ciskek tu boleh?? :)

Azita said...

happy birthday utk aiman... moga menjadi anak yg soleh!

geraugebang said...

ssedap kek tu, mesti bday boy suka.

RiShaZalia said...

Hepi besday for aiman... moga menjadi anak yg soleh... merajuk2 tu dpt x keta control yg dia nak... hehehe... kak ummi... sedapnya kek

LOVE said...

Belated Birthday wishes Aiman! May lotsa happiness and peace come ur way! ;) Joy forever!

ummi said...

To All -
Akak nk ucapkan terima kasih x terhingga atas doa dan ucapan besday untuk Aiman..Moga2 doa dimakbulkan dan anda semua juga diberkati.. Tentang hadiah, dia dah setuju la beli lepas end year exam nnt..xpun harus dia x baca buku dpt mende alah tu..hehee...Untuk Mat, memandaiii je ko kata akak byk duit eh..Ni baru nak pinjam duit ko tu...transfer sikit kat akak..hehe
Thanks again and lots of love!!