Wednesday, June 18, 2008

Puding Sagu..Special Request From Najwa


Puding sagu ni memang kegemaran seisi rumah, especially Najwa. Kelmarin dia wat special request before she's leaving for Uitm Segamat next week (28th June) to complete her study in Quantitative Science Course (related to all kinds of Maths formula, actually she interested in account, xpalah, mayb leh tukar course nnt)..dia suh Ummi buat lebih, dia memang nak makan banyak2..Emm nanti xdalah my"side-kick" kat rumah ni..selalu dia ada kat rumah, banyak lah dia settle keje rumah...huhuuuu...x dpt bayang..sape nk tolong sidai kain, lipat kain, mesin cili, kupas bawang segala tu..clearkan sinki ku, Najiha sentiasa bz dgn homework, tusyen segala, mmg xleh kacau le...harus lah x sempat nnt nak update blog malam2...sedih tauu..seorang lagi anakku bakal pergi jauh..sunyi nnt. Oh ya, ni resepi Mat Gebu, ulang tayang je ek..Boleh rujuk kat sini ek.

3 comments:

shima said...

salam ummi..
sedapnyerr nampak puding sagu tuh!!! berkenan ngan bekas pudding tuh comel sesgt ;)

elsye said...

ummi...your pudding sagu look yummyyy..:D..*tempting* :D

I will try later ..keliatan enak banget :D

Ummi said...

Shima - wkumsalam..bekas je ke comel? hehe..bekas tu bese je..leh cari rata2..Kalu di KL kat At Home Eastern Mall tu byk..pilih je..

Elsye - Hai..emm this one very ez to prepare n ez to eat..hehe..kalu mau coba..senang banget! :D