Wednesday, June 4, 2008

Byyyeee...Baru Nak Bercuti Lah!!

Salam sume, baru siap bakar Sour Cream Choc Cake ni...eh, mulai esok Ummi n family akan bercuti ke Kuala Lumpur. Hehe..Pelik gak, orang KL sibuk keluar dari KL, orang luar KL sibuk pulak nak menyemak kat KL tu..hehe..Xdalah apa..saja jenguk adik beradik ramai kat KL tu..4 orang tau..x menang nk bertandang..Kesian kat anak2 dah seminggu lebih cuti sekolah x pergi jalan mana2 pun sebab hubby baru je balik dari Tioman petang semalam setelah outstation selama 1 minggu lebih...Ya lah, orang lain dah nak balik bercuti, kitaorang baru nak bercuti..Ada lah tempat diaorang nak terjah tuuuu..

So, tinggal dulu sume ya, seronok jugak rasanya, Ummi pun bolehlah terjah kat "Cik Gulatis", "Cik Euromoda" dan "Cik Maya" kat Jalan TAR tu..hehe..x sah x jenguk situ (*tempat jatuh lagi dikenang, inikan pula tempat "bermanja" - hikkss!!). Nak shopping kain pasang tuk baju raya dah boleh dah ni!! hehe...Kepada yang menjenguk sini, terima kasih...nnt kita citer later ek...muaaaahhhhh!!!! Jangan nangis tau...sekejap jee :D

4 comments:

Jie said...

oowhhh....selamat bercuti ya kak ummi..hati² lalu laluan Karak - Kl tu dan jgn pula terkejut hari ini bajet petrol terlebih dari dirancang

hehehehe...

epi oliday!

Mat Gebu said...

Uikk..siap pesan jgn "nangis2" lagikk..ini yg aku hot nihh!!!!..ahaks

Cat Cat said...

Wow, bestnya jalan2 ke KL... Shopping sakan lah ceritanya lah, kan Kak Ummi...? Hehe.

Zuhaini said...

hihi.. jemputlah ke Pusat Sains Negara.. baanyak bahan pameran interaktif.. :)