Monday, June 9, 2008

Pertemuan Yang Tak Disangka...Weee Dayanggg!!

Pergi KL baru ni Ummi terima satu sms dari nombor yang tidak ada dalam listing..suh teka lak sape dia..hehe..tapi tekaan ku sekali je, mengena.. Dayang..!! Dia kata nak jumpa Ummi kalu sempat..So Ummi pun excited dan tk byk2 sebab Dayang sudi jumpa dan minta nombor Ummi melalui Jun..hehe..Ummi pun order terus kek lapis haw flakes dengan Dayang..kasi dera dia suh hantar kat rumah adik Ummi di Gombak..

So set pnya set..petang Sabtu dalam cuaca gelap nak hujan tu Dayang datang...alahaiii sukanya lah..My hubby pun siap borak sakan jugak dengan Man, suami Dayang..Dayang siap bawak pulak terubuk masin yang masih baru dan sebahagian kek "free" punya..hehe..Bestnya borak dengan Dayang smpai lewat maghrib gak baru dia balik. Memang cadang nk balik petang Sabtu, tp nak jumpa Dayang punya pasal, Ummi tunda balik pagi Ahad..thanx to hubby for being so understanding!...And to Dayag, thanx a lot for coming n a big hug to you...muaaahhhh!!! Sori Dayang, sebab masa kat rumah adik tu ramai sangat duk berkumpul ek..haru biru sikit..hehe :D

(*psst..letak pict ni dulu..nnt letak buah tangan dari Dayang later k - hehe..Dayang dah offer nk ajar wat kek ni..jom sape2 di KL tuh..)

3 comments:

Dianne said...

Salam Ummi,
heehehe takde apa nak ckp dah,sbb dah jumpa ahahaha mmg best jumpa ummi,alhamdulillah kite dah ada jodoh jumpa,lain kali jumpa lg dyg dah tau umah,bleh pekene tomyam kat gombak tuuu atau sate kajang ker.ehehhe
xpuas borak ari tu,anak duk mengacau hahaha apa pun terima kaseh byk2 lah krn sudi tunggu dyg ari tu eheheh.semoga pjg umur murah rezeki,kite jumpa lagi.
wassalamualaikum

ummu al hanafi said...

amboiii kak umi
fren jumpa fren
syoknyerrr!!!!
borakk jgn tak borakk
:)

Messh said...

hee..both of u, laily mmg nak sgt jumpa korang...anyway, klo ader rezeki kita jumpa nanti ek.suka baca blog msg2..mmg boh of u pandai masak2...weeiii