Sunday, May 11, 2008

Selamat Hari Ibu

Sempena Hari Ibu ni ummi ingin mengambil kesempatan mengucapkan Selamat Hari Ibu buat semua wanita yang telah dan akan bergelar, ibu, mama, umi, mami, emak atau apa saja panggilan di alam maya ni...Dan buat emak yang ummi kasihi dan sanjungi, tiada tolok bandingnya kasih emak kepada anak2 semua dalam membesarkan dan menjadikan kami adik-beradik sebagai insan di dunia ini...selagi hayat dikandung badan, jasa dan kasih sayang yang dicurahkan akan tetap Ummi kenang....Tiada kata secantik bahasa, nak ku tunjukkan perasaan, tiada gambar seindah lukisan untuk Ummi nyatakan penghargaan ini...Semoga emak sentiasa dilimpahi kebahagiaan dan dilindungi selalu oleh Allah swt...

(*Gambar di atas adalah ketika Ummi berusia 3 bulan di atas ribaan emak...hehe)

6 comments:

I Cook4Fun said...

Happy Mother's Day to you Ummi.

Intan Rosnitta said...

Salam Hari Ibu buat K.Ummi!

Cutenya budak yg umur 3 bulan tu ;)

Anonymous said...

Aduhai, gambar yang menimbulkan nostalgia kan Ummi... Selamat hari ibu buat Ummi.
p/s : Kalau ada free time tu, singgah kejap di fotopages mama ya, ada assignment sket nak bagi kat Ummi... ampunnnnn...

MamaFaMi said...

Alamak....silap tekan! Sorry! It's me, MamaFaMi...

Anonymous said...

tengok gambau yr mum , teringat ghope umi masa remaja (sekrg ni remaja bangka)kat kampus, ish..ish.. serupalah...

Happy Mother's Day

a2b

Ummi said...

Gert - thanx so much...Happy Mother's Day to u too.. :)

Intan - Selamat Hari Ibu juga wat intan..hehe..budak tu memang baik..hehehee..

Mamafami - aa gambar nostalgia, that's y quite blur eh..it's ok as long as i can keep it and my hb re-snap from the old one! hah, another assignment..i'll take a look then..tq..huhuuuu..(*bila nk wat ntah..)

a2b (kak dila) - Lama x nampak sini..amboii2, ya ke seropee..mana ada, mak lagi cantik tau..hahaa... kulit dia halus mulus, kalah anak dia ni..hehe, Selamat Hari Ibu jugak wat kak dila..