Wednesday, May 7, 2008

Jamu-Jamu Buat Family Di Kampung.. * _ *





Sabtu baru ni ummi balik kampung jenguk adik yang dah operate tu...igt nak balik awal, tp xboleh jugak, Aiman ada latihan intensif koir kul 2 - 5 petang, Najiha dengan aktiviti Pandu Puterinya...jadi pagi tu Ummi pun buatlah macam2 makanan nk bawak balik kampung, kasi penuh tekak diaorang hehe..Roti ada, swiss roll ada, kek lapis ada n custard cocktail pudding kegemaran mak pun ummi buat gak...Sampai je kat Temerloh, ummi pun menjamu leee...ada ke abah suh ummi jual roti je kat kampung ni..heheh...

1 comment:

Intan Rosnitta said...

Jual roti? Ok gak idea tu Kak Ummi...
Letak brand "Roti Ummi" atau translate jadi "Ummi's Bread".
Dah nama pun sweet, roti pun mesti sedap punya ;)