Wednesday, May 14, 2008

Abang Long Masuk Matrikulasi Semula

Ni lah my eldest son, Amirul Hazmi..emm amacam handsome x..ada macam Shah Rukh Khan ka, Amitha Bachan ka.? hehe..Pagi semalam 13 Mei Ummi bercuti menghantar abang long masuk semula ke Matrikulasi setelah sebulan lebih bercuti...Sempat lagi Aiman ajak abang long posing dulu..Memandangkan hubby outstation ke Tioman, so terpaksalah Ummi yang hantar n driving..emm malas betul, nasib dekat je..kat Gambang tu..xpun x tahan jugak...Kesian kat Aiman, dia ni memang close dengan abang long..macam2 citer dikongsi bersama..cite apa lg..citer kapalterbang, cite kete, macam2 dua beradik ni, memang x lekang...Jadi malam tu Aiman merayu kat Ummi xnak g sekolah sebab nk ikut hantar abang long...sian pulak...so ponteng la pulak Aiman semalam...xpalah...sian nnt teringat lak kat abang long..layaaannn...

2 comments:

Intan Rosnitta said...

Tak sangka dah besar pjg rupanya anak bujang K.Ummi... mamanya awet muda. Bagilah petua kat intan skt... ;)

Si Aiman tu saling x tumpah muka K.Ummi. Abg Long tu mesti ikut ayah dia kot...hihi

Mat Gebu said...

uikk anak sapa yg besar panjang tuuu...amboihh idung masing2 boleh sangkut hanger....jeles pakcik!!!