Tuesday, May 13, 2008

Pertemuan Dua Ibu sempena Hari Ibu..

Hehe..xtau lak nak snap pict, xpun leh make-over dulu muka Ummi
yang berminyak2 keluar dari dapur tu.. :D

Bergambar ketika dah nak balik dah...! Ni jelah yang sempat ya Jun, asyik sgt berborak..hehe..Di bawah nilah, buah tangan dari Jun..tk byk2..sedap cookies tu, anak2 Ummi suka..






Jumaat lalu Jun ada sms Ummi bagitau dia nk balik ke Kuantan hantar in law dia dan bagitau kalu boleh nak jumpa Ummi..Sukanya..dah lama x jumpa Jun, rasanya hampir 2 thn dah..dalam aktiviti Budiman pun Jun n asben dia tak berkesempatan nak join..So, Ummi jemputlah dia ke rumah hari Ahad 11 Mei (Mother's Day) baru-baru ni..Weee, jam 11.30 pagi, Jun n family pun tiba....Ummi pun jamulah seadanya saja...x berapa sempat nk prepare banyak2 untuk Jun sbb hari Sabtu petang tu pergi rumah my brother malam baru balik. Hanya spaghetti with cream soup of tamato dan ez triffle je sempat Ummi buat...Sori lah, gambar makanan n masa makan2 lupa nk amik sebab bz berborak dengan Jun, kan Jun kan??...Dan buat Lan yang sporting teman kitaorang berborak, tk banyak2....Lan, maaf banyak2 ya kebetulan Abang Nu dah berlepas ke Tioman, x sempat jugak jumpa, harap2 jumpa lain kali..jangan serik datang ya...Walaupun Jun balik dah pukul 1 lebih, still x puas borak..hehe..Tk banyak2 Jun sudi menziarah ke rumah kecil Ummi (^_^) tk juga membawa cookies, apam coklat dan acuan muffin...suka sangat2!!! Muaahh!!

5 comments:

Jun :) said...

cakkk! heheh..iskk, ummi g tayang plak brg2 yg x seberape tu, ngeeee...tp mmg best la jumpe..cuma sekejap sgt kan? x per...lain tahun la plak..wahahaha..tahun ummi? bese la kann kannn? mmuahhhh!

Intan Rosnitta said...

Wow...pertemuan 2 org ibu yg vouge, msg2 terer masak. Anak2 mesti suka!

Emmm teringin pulak nak ke Kuantan.... ;)

I Cook4Fun said...

Bestnya you all get to meet each other :)

Ummi said...

Jun...hehe..caaakkk..ish xpa, yg penting sedap..dah licin pun..hehe..Hah, tahun depan..jgn la tahun dpn, xpa nnt ummi g rumah Jun lak..heehe..muaahhh!!

Intan - vouge apanya, muka berminyak kua dari dapur, xdan nak make over dulu..hiks!! Eh eh, meh le Kuantan.. :)))

Gert - Emm mmg best! When will I see u Gert? :D

Elsye said...

ehmm sedap sangat cookies tu...:D...
all food look yummy !!...