Monday, October 20, 2008

Happy Birthday to My Youngest Boy

HAPPY 10TH BIRTHDAY TO AIMAN HAZWAN, my beloved youngest boy...I hope you'll be a good boy and I love you so much...May Allah swt. bless you always..!!
Since I just arrived home from Temerloh at 8.00pm yesterday, after a wedding ceremony of my hubby's niece and nephew on Saturday, I couldn't manage to prepare anything, even a simple cake for him...Memang ada terniat nak buat, tapi memang betul2 tak sempat dah untuk hari ni!! Sampai je rumah malam tadi, terus membereskan laundry dan rasa penat sangat. But I did promise him to buy a birthday cake and KFC this afternoon...nak ajak anak-anak buah join mini party je malam ni..Ok lah kot ya Aiman...Hadiah nak jugak? Emm nanti kita cari kemudian la ya comel mak...muaaahhhh, muaaahhh!!

7 comments:

Jun said...

hepi besday to aiman..lalala..hehe. x per la, kek beli ngan KFC..sedap gak tu...nnti lenkali leh soh mak buat beso punyer, cover x buat ari ni..heheh..kan ummi! leh jemput aunty jun skalik..hehee

hana said...

epi besday aimann! ala nnti mak konpem watkan kek besday tuk aiman! jgn risau k! n jgn lupa jemput aunty ina skali yerk! ehehehee KFC?? cmpk ler seketul dua wat aunty kat jepong nih! :D

mamasya said...

Salam K.Ummi

Happy birthday buat Aiman...semoga menjadi anak yg cemerlang
anak bongsu K.ummi rupa2nya sebaya dgn anak sulong saya 10 thn... tp beza beberapa bulan.
best tu ummi dah janji beli birthday cake dan mkn kat KFC....jgn tangguh2 nanti merajuk Aiman..he...he..
cantik kek lapis blueberry k.ummi buat tu...saya belum buat2 lagi kek lapis. musim raya ni dok makan kek lapis kat open house aja...kat sini ramai jugak org hidang kek lapis esp org Brunei
psst; tq atas doa buat arwah...

nurhuda_cahayapetunjuk said...

Assalamualaikum

Selamat hari lahir buat Aiman..semoga berjaya di dunia dan akhirat dan menjadi anak yang soleh, penanti di pintu syurga buat ibu dan ayah..insyaAllah..;)

Mat Gebu said...

Selamat hari lahir utk aiman..alahh bucuk bacin intan payung anak emak!!..ahaks..tapi betul kan kak, anak2 mmg kena panggil mcm tu kan...mcm i lahh!!....Moga panjang usia, dimurahkan rezeki dan dipelihara kesihatan serta dipermudahkan perjalanan hidup mu..insya allahhh.....

shima said...

happy belated besday aiman!!!
semoga panjang umur dan menjadi anak yg soleh..
amboii tegaknyerr berdiri ..hehehhee

VG said...

Happy Birthday Aiman from Aunty Vin nun jauh di Australia.

Don't worry...mummy will buy yoy pressie soon. Don't forget ya, kak Ummi?