Sunday, November 27, 2011

Dapatkan E-Book Ke 3 JintanManis,..Tahniah Ros!

ASSALAMUALAIKUM....SALAM MAAL HIJRAH BUAT SEMUA...

Maaf kerana sepi sehari dua nih...bz ntah apa2...semalam seharian balik Temerloh berkenduri. Okay lah xnak citer yang bukan-bukan.... Pagi ni baru online dan ternampak akan entry terbaru Ros @ JintanManis tentang E-Book ke3 nya pulak....Tahniaaaahhh Ros!!! Kali ni khas untuk peminat-peminat donut...ayuh dapatkan E-Book tersebut dengan segera.. Cara nak dapatkan?? Jom click Sini dan ikut panduan seterusnya yea....

Tahniaaahh sekali lagi dan penghargaan terima kasih atas perkongsian resepi ini Ros, walaupun bz menguruskan anak2 tanpa suami tersayang di sisi, masih sempat melahirkan E Book ini dengan kerjasama jarak jauh bersama cik abang tersayang....Hanya Allah swt. jua yang dapat membalas budi kalian suami isteri.....Moga Ros terus sukses dan diberi kelapangan untuk meneruskan perkongsian lagi di masa akan datang dan dipermudahkan dalam apa jua urusan bersama keluarga tersayang.....bersabar banyak2 ya Ros... Cayangggg diaa...muaaaahh, muaaahhh!

8 comments:

AZLITA AZIZ said...

Assalamualaikum kak Ummi...
Salam Maal Hijrah juga buat kak Ummi dan keluarga..
Semoga penghijrahan ini memberi pengertian buat kak Ummi dan keluarga.. semoga bertambah murah rezeki dan beroleh kerberkatan di bawah petunjuk Nya.

Di kesempatan ini ita nak minta maaf andai ada salah dan silap sepanjang setahun mengenali kak Ummi.. manalah tahu kalau ada apa2 perbuatan dan tingkah laku yang kurang menyenangkan hati atau menguris hati sepanjang setahun bersiaran.. mohon kemaafan ye kak.. harap2 kak ummi sedia memberi teguran kalau ita terlanjur.. dan semoga penghijrahan kita pada tahun yang mendatang memberi seribu kebaikan untuk semua terutama bloger masakan..

eiii.. dah macam hari raya pulak rasanya.. hehe

Tahniah juga buat Ros di atas munculnya E- book yang ke 3

HomeKreation said...

Salam Maal Hijrah Ummi cayang, semuga thn ni kita mendapat perlindungan & hidayah Nya.
MAceh info, nanti nak gi rumah Ros jap lagi.

Citarasa Rinduan said...

tahniah buat kak Ros,

kak ummi......
salam maal hijrah ya..
moga tahun baru. pelbagai ilmiah yang kita dapati dari duniawi mahupun hakiki...

(maaf andai ayu jarang singgah sini, sentiasa sibuk dengan citarasa rinduan,,,,,winddddduuu)

anymz said...

salam maal hijrah buat ummi dan keluarga ya dan semoga di tahun baru hijrah ini nanti kita sama2 melakukan pembaharuan diri buat bekalan kita nanti..insyaAllah...dan semoga kita di temukan jodoh olehNYA.insyaAllah..amiin

tun_telani said...

salam maal hijrah kak ummi.. tq share info.. ^^

tun_telani said...

xhabis taip dh terpost komen.. hihi... tq share info pasal ebook. kdg tun termiss kak rosJM nyer n3 sbb xmasuk dlm dashboard..

Amie said...

salam maal hijarh buat Kak Ummi sekeluarga,
he he hehh... suka dengar berita baik dari Ros@JintanManis tu, agaknya bila pula Kak Ummi nak share resepi cara begini ye... he he heh

Diana @ Melley Mey said...

Salam maal hijrah buat akak ummi cayang sekeluarga ( maaf akak lewat.. huhu ).. tahniah juga buat Ros@jintanmanis..