Okayy petang ni nak share acara pintal-pintal..pulas-pulas pastry puff jek laa...pagi ni goreng nasi sikit, pastu habiskan pastry puff yang dah lama x berusik ni...rasa nk pi Carrefour lak cari stok baru...bila ntah...hehe...Macam2 pesen buat, gulung jalin, munger2 ke...layan je laaahh... Akak ni mmg malas sikit nak amik gambar step-by-step nih..kalau nak tengok boleh tengok kat dapur Yani dan dapur Nor jek laaa...
Pastu saja nak tayang ole-ole yang dikirim dibelikan dek anak dara akak Najwa (K.Ngah)....dah duk kat Uitm Arau tu..dekat je la ke Padang Besar, 15 minit gitu...dia pergi 2 minggu lepas dengan geng2nya....eemmm...pulut cantik putih melepak dengan pes tomyam yang dah penah akak beli dan tayang kat sini dah dulu...hehe, thanks K.Ngah..
Pastu saja nak tayang ole-ole yang dikirim dibelikan dek anak dara akak Najwa (K.Ngah)....dah duk kat Uitm Arau tu..dekat je la ke Padang Besar, 15 minit gitu...dia pergi 2 minggu lepas dengan geng2nya....eemmm...pulut cantik putih melepak dengan pes tomyam yang dah penah akak beli dan tayang kat sini dah dulu...hehe, thanks K.Ngah..
Salam kak,sy pun suka guna pes tomyam tu,pulut susu sentiasa ade stok dlm esbok hheheh cantik je puff akak tu
ReplyDeleteCantiknya puff akak ni.. Anak saya suka puff cam ni.
ReplyDeleteGeramnya kita tengok puff tu, pes tomyam tu sedap, kita selalu guna kalu dah kering idea nak masak apa... hehehe
ReplyDeletesalam kak ummi - tu ke Tomyam paste pekat kalau kat kedai makan Thai tu kuah nyer pekat dan letak santan sikit....di mana nak beli pastu tu ekkk
ReplyDeletewah cantiknya bunga-bunga puff tu...pulut susu tu memang sedap kak tapi rasanya kalau masak tak leh bubuh air byk coz cepat lembut.
ReplyDeletejelesnya tengok puff akak nie :)
ReplyDeletenak jugak hehe
So sad that I can't read it, even the google translate didn't help :(
ReplyDelete